Στα καλύτερά του το…Ζάχαρη & Αλάτι

Την καλύτερη εποχή του διανύει το αγαπημένο στέκι της κρέπας στα Χανιά, μιας και                 η φήμη του ταξιδεύει και εκτός συνόρων, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι “μετράει’’.
Δεν είναι και λίγο η Athens Voice να σε παινεύει με τα καλύτερα λόγια στους Αθηναίους!
”Στο Ζάχαρη και Αλάτι, η τραγανότητα του φύλλου είναι αυτή που κερδίζει τα φώτα,
καθώς ο χυλός της κρέπας περιέχει μόνο δύο αυγά στις εκατό κρέπες, ενώ το φρέσκο
γάλα, η βανίλια, το ντόπιο αγνό κρητικό ελαιόλαδο, αντί για βούτυρο, είναι αυτά που
απογειώνουν την ποιότητα του φύλλου!”
Το «Ζάχαρη και Αλάτι» λειτουργεί 24ώρες.
Το πρωί σερβίρει εξαιρετικής ποικιλίας καφέ ΤAF coffee. Ο Νεκτάριος Μαναράκης,
αντιλαμβανόμενος την αγάπη για την κρέπα του, δημιούργησε το αδελφάκι του «Ζάχα-
ρη και Αλάτι» στην Άνω Γλυφάδα και ήδη η φήμη του έχει ξεκινήσει να εξαπλώνεται και
στην Αθήνα. Ποικιλία τυριών, αλλαντικών, λαχανικών ανάλογα με την εποχή, ξεχωριστές
σάλτσες για τις αλμυρές κρέπες αλλά και 36 διαφορετικές σοκολάτες, 14 κρέμες, μαρ-
μελάδες, μπισκότα, ξηροί καρποί ακόμη και παγωτό σας περιμένουν καθημερινά.

Leave a Reply