Αθηνά Τσολάκη Design with Respect to Your Style!

Design with Respect to Your Style

Αθηνά Τσολάκη

Η Αθηνά Τσολάκη είναι μια νέα σχεδιάστρια μόδας με ταλέντο, φρεσκάδα και αγάπη για την τέχνη της. Οι δημιουργίες της κάνουν κάθε γυναίκα να λάμπει στην πιο όμορφη εκδοχή της: θηλυκά πατρόν, αέρινα υφάσματα,πλούσια φλοράλ και θεσπέσια νυφικά, δημιουργίες μοναδικές για γυναίκες μοναδικές!

Ξεκίνησα ερασιτεχνικά να ασχολούμαι με την δημιουργία ενδυμάτων από το 2011 και επαγγελματικά από το 2015 κάνοντας τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα  ενώ παράλληλα  έκανα σπουδές στο σχέδιο μόδας για τρία χρόνια σε ιδιωτική σχολή. Επέστρεψα στον τόπο μου, λίγο πριν την πανδημία με σκοπό να αποκτήσω το δικό μου ατελιέ.  Έτσι δημιούργησα έναν μίνιμαλ χώρο στην Δασκαλογιάννη 61, το οποίο με αντιπροσωπεύει, έτσι ώστε να υποδέχομαι τις γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσω για αυτές το νυφικό ή το βραδινό ακόμα και το καθημερινό τους ένδυμα προσαρμοσμένο στον σωματότυπο τους.


Επέλεξα να τον κάνω see through καθώς πιστεύω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον να είναι εμφανής η διαδικασία υλοποίησης ενός ενδύματος. Αρχικά η σχεδίαση, έπειτα το πατρόν, στην συνέχεια το στρώσιμο και η κοπή των υφασμάτων, η ραφή του, οι πρόβες του, το κέντημα στο χέρι καθώς και όλα τα στάδια που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί ένα ένδυμα.
Το παν είναι να νιώσουν ασφάλεια δίπλα μου κατά το πρώτο ραντεβού της γνωριμίας μας και έπειτα να με εμπιστευτούν στην δημιουργία του εκάστοτε ενδύματος που έχουν ονειρευτεί να φορέσουν στην σημαντική τους στιγμή.  Πολλές φορές με συγκινούν τα όμορφα λόγια τους, η ευχαρίστησή και ο ενθουσιασμός τους για το τελικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά είναι η ικανοποίηση μου και η  κινητήριος δύναμη μου. Σκοπός μου είναι να νιώθουν ολοκληρωμένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό τους, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος τους.
Για να καταλήξω σε ένα σχέδιο και στην επιλογή των κατάλληλων υφασμάτων για την εκάστοτε προσωπικότητα εμπνέομαι από την διαφορετικότητα της, από εκείνα τα στοιχεία που ανακαλύπτω στο πρώτο μας ραντεβού και με βοηθούν στο να δημιουργήσω κάτι τελείως διαφορετικό κάθε φορά είναι κάτι που με ιντριγκάρει. Αυτό είναι που κάνει και την δουλειά μου να ξεχωρίζει. Ο σεβασμός μου στα πρόσωπά τους. Γι’ αυτό και το μότο μου είναι «Design with Respect to Your Style».

 

Δασκαλογιάννη 61, 2821 058382

@athina19tsolaki F να μπει σύμβολο athina19tsolaki

φωτογραφίες: Ζαks photography

Tags from the story
,
Written By
More from Go Hania

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ένα ζεστό καλοκαίρι ξεκίνησε και η ΑΝΕΚ LINES φροντίζει να ζήσετε ανέμελα τις διακοπές σας...
Read More