Απλοί τρόποι για να χάσετε θερμίδες, sex included

H φυσική δραστηριότητα είναι ο πλέον υγιεινός και εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε ή να χάσετε βάρος. Ακολουθήστε αυτά τα 5 άπλα βήματα και ξαναμπείτε στα παλιά σας ρούχα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

1.ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΖΩΗΡΑ!

Αν εχετε πολύ καιρό να σηκωθείτε απο τον καναπέ και το σώμα σας είναι χαλαρό και αγύμναστο, ξεκινήστε με 10′ περπάτημα την ημέρα και μετά απο δυο εβδομάδες θα είστε σε θέση να αυξήσετε τον χρόνο αυτό σε 20′.

Με 30′ περίπατο θα κάψετε γύρω στις 70 θερμίδες.

Με 30′ ζωηρό περπάτημα: 135 θερμίδες.

Με 30′ περπάτημα με έντονο ρυθμό σε ανηφόρες: 220 θερμιδες.

2.ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΕΞ!

Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι απο τους πιο ευχάριστους τρόπους άσκησης και εξυπακούεται οτι οσο πιο ενεργητικοί ειστε κατα την διάρκεια του τοσο περισσότερες θερμιδες καίτε. Η ερωτική δραστηριοτητα απο αθλητική άποψη, είναι σαν να κάνετε τζοκινγκ.

Με 30′ έντονης ερωτικής δραστηριότητας: 200-300 θερμιδες.

3.ΣΥΜΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Οι δουλειες του νοικοκυριου ειναι ενας απο τους απλουστερους τροπους για να βαλετε την ασκηση στην ζωη σας.Ακομα κι αν δε μπορειτε να απομακρυνθειτε απο το σπιτι π.χ εξαιτιας ενος μικρου παιδιου ειναι η πιο ευκολη λυση!

80 θερμιδες ξεσκονιζοντας τα επιπλα για 30′

80 θερμιδες πλενοντας τα πιατα για 30′

130 θερμιδες σφουγγαριζοντας για 30′

70 θερμιδες στρωνοντας το κρεββατι για 30′

4.ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!

Στην πολυκατοικία, στο γραφείο η οπουδήποτε βρείτε σκαλα προσπαθήστε να τις ανεβοκατεβείτε. Η υιοθέτηση αυτής της απλης συνήθειας μπορει να σας καψει αρκετές θερμιδες πολυ γρήγορα! Ωστοσο αν εχετε πρόβλημα με την μεση σας, μην επιβαρύνετε σκαλοπατια επιβαρυνοντας τις αρθρώσεις σας.

Με 10′ θα καψετε γυρω στις 100 θερμιδες.

5.ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Πλένοντας εσεις το αυτοκίνητο σας, ωφελείτε οχι μονο το σώμα σας, άλλα και την τσέπη σας κατα περίπου 10 ευρω! Αν βέβαια έχετε ενοχλήσεις στην μεση και την πλατη, καλο θα ειναι να μη σκυβετε π.χ  για να πλυνετε τις ζάντες, αλλα να κάνετε βαθύ κάθισμα.

Με 30′ σχολαστικό πλύσιμο θα κάψετε γύρω στις 150-200 θερμίδες.

 

ioanna_ska

Συμβουλευει η Personal Trainer,

Ιωαννα Σκανδαλακη

Written By
More from GOHANIAMAG

Νέα έρευνα: Ελαφονήσι και ξερό ψωμί!

Σύμφωνα με έρευνα του online ταξιδιωτικού πρακτορείου Paravion, στοιχεία της οποίας δημοσιεύει...
Read More

Leave a Reply