Α Spoonful of Crete από την Kayak!

Α Spoonful of Crete από την Kayak! 

Το παγωτό βρήκε τον προορισμό του  σε ένα νησί που η γαστρονομία έχει εξέχουσα σημασία. Η κρητική κουζίνα με την ποιότητα και τις ιδιαίτερες γεύσεις της, βρήκαν το παγωτό που της ταιριάζει στην οδό Χάληδων στην παλιά πόλη των Χανίων.

To boutique Kayak στα Χανιά άνοιξε το Μάιο του 2020 και έκτοτε δεν μπορείς να αντισταθείς το πέρασμα από το σημείο χωρίς να σταματήσεις για παγωτό ή μια bubble waffle cone στο χέρι. Βρίσκεται στο ωραιότερο σημείο της Κρήτης, στην παλιά πόλη των Χανίων κοντά στο ενετικό λιμάνι και σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε στη βόλτα σας μια άλλη γεύση.

Η Kayak δεν είναι απλά ένα παγωτό, είναι ένα ελληνικό brand παγωτού που μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη γκάμα γεύσεων συνδυάζοντας τα πιο αγνά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές, σε γεύσεις παγωτού που προκαλούν έκπληξη, δημιουργούν εθισμό και μαθαίνονται από στόμα σε στόμα.

Έγινε γνωστή για τις ιδιαίτερες και δυνατές γεύσεις της όπως την περίφημη Βανίλια Μαδαγασκάρης, την σοκολάτα Βελγίου με choco chips, την βραβευμένη με 3 αστέρια Grand Cru chocolate, τη μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, τη μέντα με choco chips, το σορμπέ cassis, το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona, το σορμπέ mango ginger jasmine, pavlova, σορμπέ cassis και πολλές άλλες όπου η λίστα των 80 γεύσεων δεν τελειώνει ποτέ … γιατί δεν είναι ποτέ η ίδια! Γεύσεις βραβευμένες από διεθνείς φορείς με αστέρια που επιβραβεύουν και επιβεβαιώνουν την φιλοσοφία της Kayak, γεύσεις διαχρονικές αλλά και νέες βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας ξεπερνώντας κάθε φαντασία.

Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται στην Ελλάδα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινούς ξηρούς καρπούς, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και με την χαμηλότερη διόγκωση της αγοράς.

TIP: Οι λάτρεις της υγιεινής διατροφής μπορούν να απολαύσουν από τη healthy σειρά της Kayak (Vegan, Stevia, Lactose Free, Gluten Free) παγωτά σε σοκολάτα και βανίλια. Ή να απολαύσουν ένα από τις αμέτρητες επιλογές smoothies και φρέσκων χυμών από το φρέσκο vitamin bar με φρούτα εποχής.

Χανιά, Κρήτη, Οδός Χάληδων 36-38

 

KAYAK BOUTIQUES ATHENS: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΛΑΚΑ, ΜΑΡΟΥΣΙ (THE MALL ATHENS & GOLDEN HALL), AIA, ΣΠΑΤΑ (SMART PARK), ΚΥΠΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ OPENING SOON: ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ & ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ

ΚΑΥΑΚ ΒΟUTIQUES SUMMER: ΚΡΗΤΗ (Χανιά), ΤΖΙΑ (Βουρκάρι), ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ (Φισκάρδο), ΜΥΚΟΝΟΣ (Ματογιάννια), ΠΥΛΟΣ (Costa Navarino), ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Oία), ΠΑΡΟΣ (Νάουσα).

Written By
More from Go Hania

Οι 10 πιο συγκλονιστικά όμορφες Ελληνίδες (αυτή τη στιγμή)

Είναι απίστευτα δύσκολο να καταλήξεις στο top 10 ανάμεσα στις εκατοντάδες υποψήφιες...
Read More