Έφης Κυριάκου: Ένα αστέρι σε φόντο πολλών αστέρων

Αν μια επίσκεψη στο υπερπολυτελές και πρόσφατα βραβευμένο Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa στη Μίλατο αποτελεί από μόνη της «εμπειρία ζωής» φανταστείτε τι έχουμε να πούμε όλοι εμείς οι τυχεροί… κοινοί θνητοί που βρεθήκαμε εκεί στη φωτογράφιση της Playmate 2009 Έφης Κυριάκου!

Το πρόσφατα βραβευμένο ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης, λοιπόν, το Minos Imperial, επέλεξε το περιοδικό Playboy για τη φωτογράφηση της φετινής super sexy Playmate την οποία θα φιλοξενεί στις σελίδες τού τεύχους Ιουλίου. Με το θερμόμετρο στα ύψη, η κρητικής καταγωγής Έφη Κυριάκου δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να είναι όσο αποκαλυπτική απαίτησε η φωτογράφηση αλλά και οι “τυχεροί” παραθεριστές που πραγματικά απόλαυσαν το απρόσμενο happening!

Back stage, είχαμε την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε τόσο κάποιες really hot φωτογραφίες όσο και μερικές extra πληροφορίες για το… κουνελάκι της χρονιάς που και θεά είναι και… διαβασμένη αφού στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται, εκτός από το volley, το modeling και τους διαγωνισμούς ομορφιάς, σπουδές στη δημοσιογραφία, στην υποκριτική, στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο μάρκετινγκ!

Go Hania 2Όταν άκουσες πως είσαι εσύ η “PLAYMATE 2009” αιφνιδιάστηκες ή πίστευες από πριν ότι “το είχες”;

Όχι πως δεν έχω αρκετή αυτοπεποίθηση, αλλά και ο ανταγωνισμός και η σπουδαιότητα του τίτλου για κάποια που κινείται στο χώρο μας, δεν επιτρέπουν να θεωρεί κανείς τίποτα δεδομένο. Με βάση τα παραπάνω, αλλά και την υποκειμενικότητα που εμπεριέχει η έννοια της ομορφιάς, μάλλον αιφνιδιάστηκα.

Ένα ποσοστό, όμως, που έφτασε στο 46%, μάλλον διαψεύδει το υποκειμενικό του πράγματος. Άσε που είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στο συγκεκριμένο διαγωνισμό…

Αυτό είναι που με ξάφνιασε ακόμα περισσότερο, το ποσοστό που συγκέντρωσα! Παρόλα αυτά με ξέρω πολύ καλά και δεν θα άφηνα τα μυαλά μου να πάρουν αέρα.

Ασχολείσαι όμως με τις ελεύθερες πτώσεις. Αληθεύει;

Ναι, είναι αλήθεια. Μου αρέσει να ξέρω τα όρια μου και να τσεκάρω τις αντιδράσεις μου σε διαφορετικές συνθήκες. Οι ελεύθερες πτώσεις είναι ένας καλός και σύντομος τρόπος.

Και λίγο ριψοκίνδυνος επίσης…

Όχι περισσότερο από τον τίτλο που πήρα και το χώρο στον οποίο έχω μπει.

GO Hania

Αλήθεια, ακούγονται πολλά για τα παρασκήνια των διαγωνισμών ομορφιάς. Τι ισχύει τελικά;

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Αυτό που πιστεύω όμως, είναι ότι ο καθένας μας παίρνει στο τέλος αυτό που του αξίζει.

Πολλές εστεμμένες έχουν αναζητήσει καριέρα στην τηλεόραση και την υποκριτική. Εσύ έχεις τέτοιες βλέψεις;

Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και για την ώρα θα αφοσιωθώ στο modeling. Δε κλείνω όμως καμία πόρτα η οποία θεωρώ ότι έχει καλές προοπτικές και εξετάζω κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση, ακόμα κι αν είναι διαφορετική.

Θεωρείς τον εαυτό σου ακόμη μια όμορφη κοπέλα που κερδίζει έναν τίτλο ομορφιάς ή πιστεύεις ότι διαθέτεις και κάτι άλλο;

Για τον τίτλο σαφώς η εξωτερική εμφάνιση είναι το βασικότερο κριτήριο. Λέγεται πάντως ότι εμείς από τη Κρήτη έχουμε έναν άλλο αέρα, μια αύρα… Εύχομαι στο μέλλον ο κόσμος να με γνωρίζει σαν Έφη και όχι σαν την “PLAYMATE του 2009” μόνο.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής σου, να φανταστούμε πως έχει ξεχωριστή σημασία για σένα;

Μένοντας μόνιμα στην Αθήνα, κάθε επίσκεψη στην Κρήτη την απολαμβάνω πραγματικά. Ο τόπος αυτός είναι μαγικός. Κάθε νομός κρύβει τις δικές του ομορφιές και εκπλήξεις. Όπως τη Μίλατο, ας πούμε, κι αυτό το υπέροχο συγκρότημα που δεν είχα επισκεφθεί ποτέ πριν.

Το Minos Imperial το γνώριζες όταν προγραμματίστηκε η φωτογράφηση για το Playboy εδώ;

Όχι από κοντά. Το είχα ακούσει, όμως, ειδικά μετά τα βραβεία που συγκέντρωσε πρόσφατα. Στα πλαίσια της φωτογράφισης πάντως, το γνώρισα για τα καλά! Ανακαλύψαμε όλες τις όμορφες γωνιές του και το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι πραγματικά εκπληκτικό από κάθε άποψη. Α, και ότι θα ξανάρθω οπωσδήποτε αλλά την επόμενη φορά θα είναι μόνο για να χαλαρώσω.

IMG_0859Πώς βρήκες τους σύγχρονους Κρητικούς;

Τι να πω; Άξιους της φήμης τους και της λεβεντιάς που τη συνοδεύει. Κατάγομαι άλλωστε από τη Κρήτη και είμαι πολύ υπερήφανη γι αυτό…

 

Δημοσιεύτηκε στο GO HANIA το καλοκαίρι του 2009

Leave a Reply