Η ψησταριά “Κουμπές” απέκτησε νέα εμφάνιση!

Με την αλλαγή του χρόνου, η γνωστή και πολύ αγαπητή εδώ και 30 χρόνια στο χανιώτικο κοινό ψησταριά “Κουμπές” απέκτησε νέα εμφάνιση! Με αφορμή την επέκταση του χώρου, δημιουργήθηκε εκ νέου ολόκληρη η εταιρική ταυτότητα και ανατέθηκε στη Scripta ο σχεδιασμός του νέου λογοτύπου και πλήθους άλλων εφαρμογών οπτικής επικοινωνίας, στις οποίες περιλαμβάνονται επιγραφές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, κατάλογοι service και delivery, κάρτες, καταχωρίσεις, γραφικά για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Η νέα εταιρική ταυτότητα έπρεπε να συνδέει την ιστορικότητα του ονόματος και του κτιρίου που φιλοξενεί την επιχείρηση (ο Κουμπές είναι ένα οθωμανικό μαυσωλείο που χτίστηκε επί τουρκοκρατίας) δίνοντας ταυτόχρονα και τη φρεσκάδα του σύγχρονου. Έτσι προέκυψε το λογότυπο, το οποίο βασίζεται στην χαρακτηριστική όψη του κτιρίου με τους δύο τρούλους, σε απλές αφαιρετικές γραμμές, με κλασικές γραμματοσειρές και συμμετρικές αποδόσεις. Χρωματικά χρησιμοποιήθηκαν οι ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι, ενώ το λευκό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ως στοιχείο φρεσκάδας.

Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε προσωπικά την Kiki Tsontaki και τον Georgios Tsontakis για την εμπιστοσύνη τους σε όλες τις φάσεις του σχεδιασμού της νέας εταιρικής ταυτότητας και για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς επίσης και τους πολύτιμους συνεργάτες για την υλοποίησή της:
Διακόσμηση χώρου: Elia Sifodaskalaki
Ψηφιακές εκτυπώσεις/επιγραφές: Επιγραφές Ιδέα Χανιά
Offset εκτυπώσεις: George Baxas και Red Pear
Φωτογραφίες: George Anastasakis και SOUTH space for photography

Info: Ψησταριά Κουμπές-Koubes Grill House

Leave a Reply