Κρουαζιέρα από την Κίσαμο στη Γραμβούσα και στον Μπάλο

MΑΓΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

 Κρουαζιέρα από την Κίσαμο στη Γραμβούσα και στον Μπάλο. Το άνετο και απολαυστικό ταξίδι, η θέα από τη μεριά της θάλασσας της πανέμορφης Κισαμίτικης  γης,  η πρόσβαση σε δυσπρόσιτους, κρυμμένους παραδείσους και παρθένα καταγάλανα νερά, είναι κάποιοι από τους λόγους που κάνουν αυτή την κρουαζιέρα ένα από τα must του καλοκαιριού!

Οι κρουαζιέρες από την Κίσαμο γίνονται καθημερινά. Το ταξίδι ως το νησί της Γραμβούσας διαρκεί περίπου μία ώρα. Η θέση της Γραμβούσας, η Κρητική φύση, οι θρύλοι και το πέρασμα των χρόνων και των καιρών, έχουν συντελέσει ώστε να αποκτήσει μια αύρα μαγική. Το περίφημο κάστρο της Γραμβούσας, κτίστηκε από τους Ενετούς το 1579 στην κορυφή απόκρημνου βράχου. Η πανοραμική θέα, η επιβλητικότητα του τόπου και ο θρύλος του κρυμμένου θησαυρού των πειρατών, σας προκαλούν να επισκεφθείτε το κάστρο. Τα καταγάλανα νερά της Γραμβούσας απ΄την άλλη, σας προκαλούν να τα απολαύσετε. Μετά από περίπου δίωρη παραμονή σειρά έχει ο Μπάλος, όπου το πλοίο θα παραμείνει για περίπου τρεις ώρες.

Όσους ωραίους χαρακτηρισμούς και αν διαβάσετε, όσες εντυπωσιακές φωτογραφίες και αν δείτε από τον Μπάλο…! Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε, αυτό που θα νιώσετε όταν φθάσετε στον Μπάλο! Όταν περπατήσετε μέσα στην γαλήνια λιμνοθάλασσα, όταν κολυμπήσετε μέσα στα σμαραγδένια νερά του, όταν χαλαρώσετε στην χρυσή αμμουδιά κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν παρατηρήσετε την εξωτική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με τα βράχια και τις πλαγιές να υψώνονται πάνω από το κεφάλι σας….!

Πληροφορίες-Κρατήσεις  Τηλ. 28220 22888 και 28220 24344

www.cretandailycruises.com

Written By
More from Go Hania

Join in The Lawbby. Εγκαίνια 4/1. Μάνος Μαλαξιανάκης Live 20.30

Aν ακόμα ψάχνεις το δικό σου Lawbby για να σε εκφράζει #BREAKTHERULES...
Read More

Leave a Reply