ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΝΙΑ Η Ελληνίδα που μαθαίνει στους Ισπανούς τα μυστικά της Ελληνικής κουζίνας

Ασχολήθηκε με την μαγειρική διότι στην Ισπανία της έλειπαν οι ελληνικές
γεύσεις και τα αρώματα κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού.

 

Η Μαρία Ζαννιά βρέθηκε στην Ισπανία τυχαία. Όπως τυχαία ξεκίνησε
και το ταξίδι της στον κόσμο της γαστρονομίας. Άρχισε να μαγειρεύει
παραδοσιακά ελληνικά φαγητά για έρθει πιο κοντά με τους φίλους
της.
Οι πίτες και τα πιάτα της έκαναν θραύση και οι δικοί της άνθρωποι την
ενθάρρυναν να κάνει μία σελίδα στο Facebook για να παρουσιάζει τις
συνταγές της.
Οι υπεύθυνοι του Canal Cocina δεν άργησαν να την ανακαλύψουν.
Της τηλεφώνησαν και της ζήτησαν να περάσει για δοκιμαστικό
για μια σειρά από εκπομπές αφιερωμένη στην ελληνική κουζίνα.
Το δοκιμαστικό στέφθηκε από επιτυχία και η Μαρία παρουσίασε
22 εκπομπές που έκαναν γνωστή την ελληνική κουζίνα στους
τηλεθεατές με συνταγές απλές και γρήγορες.
Βρέθηκε στην Μαδρίτη με αφορμή τον αδελφός της, που τότε ζούσε
εκεί, και ένα ταξίδι στην Ισπανία ήταν σχεδόν πάντα η πρώτη της
επιλογή για απόδραση από την ρουτίνα της Αθήνας.
Ασχολήθηκε με την μαγειρική διότι στην Ισπανία της έλειπαν οι
ελληνικές γεύσεις και τα αρώματα κυριακάτικου οικογενειακού
τραπεζιού.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντελώς απρόσμενα, το κανάλι Canal
Cocina επικοινωνεί μαζί της, με αφορμή τη νέα σειρά εκπομπών
Ελληνικής Κουζίνας και της προτείνει να περάσει από δοκιμαστικό
για τη θέση της παρουσιάστριας μαγείρισσας… Μέσα σε λίγες ημέρες
βρέθηκε να έχει το δικό της πλατό με την αισθητική ενός πραγματικά
ελληνικού αρχοντόσπιτου. The rest is history!

 

Leave a Reply