Οι 10 πιο συγκλονιστικά όμορφες Ελληνίδες (αυτή τη στιγμή)

Είναι απίστευτα δύσκολο να καταλήξεις στο top 10 ανάμεσα στις εκατοντάδες υποψήφιες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Οπότε, μετά από πολύ σκέψη, καταλήξαμε στο πιο αδιαμφισβήτητο κριτήριο. Δηλαδή το κόψιμο της ανάσας. Γιατί υπάρχουν όμορφες που, όταν τις συναντήσεις, τις συνηθίζεις σε λίγες ώρες. Και άλλες που σου παίρνει μια ολόκληρη ζωή.

Η 11η θέση

Oι πρώτες 7-8 θέσεις της λίστας γέμισαν σχετικά εύκολα. Όχι η τελική κατάταξη, αλλά το ποιες πρέπει να είναι μέσα. Το πανηγύρι ήρθε μετά. Στην 9η. Και, κυρίως, στην 10η.

Επειδή όμως η δυνατή ομάδα φαίνεται και από το εύρος του πάγκου, είπαμε να αναφέρουμε εκείνες που παραλίγο να μπουν στην πρώτη δεκάδα. Ξεκινώντας από την Ευαγγελία Αραβανή, μια από τις ομορφότερες Σταρ Ελλάς που έχουμε βγάλει ποτέ. Την Ελληνίδα που ενδεχομένως θα διάλεγε ο Χίτσκοκ ως πρωταγωνίστρια του, μιας και είχε ένα θεματάκι με τις ξανθές και λίγο ‘παγερές’.

 

 

Και συνεχίζοντας με την Θωμαή Απέργη και την εντελώς μεσογειακή ομορφιά της. Κλασάτη, ‘τζαζάτη’, πληθωρική στα σωστά σημεία και υπέροχα γυμνασμένη στα υπόλοιπα. Αν είχε 3-4 εκατοστά παραπάνω, θα μιλάγαμε από εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Ίδιος ακριβώς είναι ο λόγος του ‘αποκλεισμού’ της Λάουρα Νάργες  στην οποία έχουμε σαφή και δηλωμένη συμπάθεια. Ένα χαρούμενο και εξαιρετικά φωτογενές πλάσμα που χρειάζεται να δεις χαμογελαστή και με μπικίνι για να συνειδητοποιήσεις πόσο υπέρμετρα γενναιόδωρος υπήρξε μαζί της ο καλός Θεούλης.

Όσον αφορά την Τόνια Σωτηροπούλου, δεν υπάρχουν πολλά που να μην έχουν ειπωθεί ήδη για το απίστευτο πρόσωπό της. Εκείνο που την έκανε να καταλήξει στο ‘κρεβάτι’ με κοτζάμ Daniel Craig. Όμως εδώ δεν κοιτάζουμε μόνο το πρόσωπο, αλλά το συνολικό πακέτο. Και εκεί υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

 

 

Τέλος εκτός λίστας μένει και η Μακρυπούλια, η ομορφιά της οποίας είναι δεδομένη και τεκμηριωμένη. Όχι, ωστόσο, εξωπραγματική. Υπό την έννοια ότι η Ζέτα, όσα κιλά και αν χάσει, όσο και αν ‘πειράξει’ το λουκ της, έχει κάτι στο DNA της που βροντοφωνάζει ‘κορίτσι της διπλανής πόρτας’. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ήταν, είναι ή θα μπορούσε να γίνει η γειτόνισσά σου. Και κανείς δεν χάνει την ανάσα του με την γειτόνισσά του. Σωστά;

10, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

Δεν συμφωνούμε απαραίτητα με τις στιλιστικές της επιλογές. Ούτε με τον τρόπο που βάφεται. Όμως η ομορφιά του πάλαι ποτέ κοριτσιού του Θέμου, εντελώς ελληνική και ταυτόχρονα βραζιλιάνικη (σ.σ. διαθέτει εκείνο το ευτυχές -για τους άντρες- παράδοξο της μικρής μέσης και των λατινοαμερικάνικων γλουτών), είναι συγκλονιστική.

 

 

Προσοχή. Δεν μιλάμε για φωτογένεια, αλλά για ομορφιά. Αυθεντική. Ανόθευτη. Γιατί η Πειραιώτισσα Αγγελινά, που όντως δεν αξιοποιήσει τα κάλλη της -μέχρι τώρα- σωστά, είναι από τις γυναίκες που είναι πιο ωραίες από ποτέ όταν ξυπνούν. Όταν δηλαδή είναι άβαφτες, απλές και απέριττες. Και αυτό είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά.

9, Έλενα Τσαγκρινού

Η νέα τραγουδίστρια των Otherview είναι με διαφορά η πιο φρέσκια μουρίτσα των τελευταίων χρόνων. Ένα καμπυλωτό ζαχαρωτό που, αν συνεχίσει να τρέχει με τις ώρες καθημερινά στο διάδρομο που έχει μέσα στο studio, όπως ήδη κάνει, και να ακούει τις συμβουλές -στιλιστικές και γενικότερες- των υπόλοιπων μελών του group, βγάζει μάτι ότι έχει λαμπρό μέλλον.

 

 

8, Nάντια Σερλίδου

Η barwoman-αγρίμι από την Ασπροβάλτα Χαλκιδικής την οποία γνωρίσαμε ως την πιο όμορφη φίλαθλο της Εθνικής Ελλάδος όλων των εποχών. Και, πριν γυρίσει το φεγγάρι, την είδαμε γυμνή σε Nitro, Max και Esquire.

 

 

Ναι, η Νάντια ήταν αγρίμι. Και αθεράπευτα νυχτόβια. Ποιος να το περίμενε ότι από πίσω από αυτό το πλάσμα κρυβόταν μια κομψή γυναίκα με καλλιτεχνικές ευαισθησίες που πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου (Παρίσι, Μιλάνο, Τόκιο, Νέα Υόρκη) ως μοντέλο και στον ελεύθερό της χρόνο φωτογραφίζει όλα όσα βλέπει. Η καλύτερη απόδειξη ότι σε αυτή τη ζωή το μόνο που χρειάζεσαι είναι άστρο. Και αψεγάδιαστα ζυγωματικά.

 

 

7, Τζένη Θεωνά

Όταν πρωτοέσκασε μύτη, την εποχή του Λούφα και Παραλλαγή, θύμιζε 18χρονη εκδοχή της Ελένης Μενεγάκη. Και αυτό δεν είναι ποτέ κακό πράγμα. Μόνο που η απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου, με τα υπέροχα μάτια, χείλια, πόδια και την ελαφρώς ειρωνική φωνή (ναι, σε κάνει σκουπίδι, όποτε το επιλέξει) ήταν από μικρή ταγμένη στην τέχνη της.

 

 

Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι ότι το Τζενάκι θα ήταν επίσης τόσο καλή στο να είναι αστεία

Όμως είναι. Οπότε εύγε της. Το μόνο κρίμα είναι ότι, τις -ελάχιστες- γυμνές σκηνές που αναλογούν σε κάποια με το δικό της ήθος, τις έκανε πολύ νωρίς (βλέπε Τυφλόμυγα). Δεν πειράζει. Και ντυμένη είναι υπέροχη.

6, Δούκισσα Νομικού

Όταν μας συστήθηκε, ένα χρόνο πριν ανακηρυχθεί πανηγυρικά σε Σταρ Ελλάς, έδειχνε έτσι.

 

 

Και τώρα, μετά από δυο επώνυμες σχέσεις με τραγουδιστές, το Dancing with the Stars, τη συμμετοχή σε ταινίες και θεατρικά και την πλαστική στήθους, δείχνει έτσι.

 

 

Όχι, την ομορφιά της δεν την έχουμε συνηθίσει ακόμη. Και όντως κάθε χρονιά μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις. Ωστόσο είναι η μοναδική στην λίστα που έχει περάσει από γραφείο πλαστικού χειρούργου. Χωρίς πραγματικά ποτέ να καταλάβει κανείς το γιατί. Και αυτό της στερεί την πρώτη θέση που, κατά πολλούς, θα έπρεπε να καταλάβει δικαιωματικά.

5, Μαρία Ναυπλιώτου

‘Γυναίκες και ταλέντα σαν την Μαρία Ναυπλιώτου γεννιούνται μια φορά στα 20 χρόνια’. Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε.

 

 

Ένα συγκλονιστικό θηλυκό, με τόσο αψεγάδιαστη κουλτούρα όσο και το σώμα χορεύτριας που διατηρεί σε αξιοθαύμαστη κατάσταση. Μια πραγματική κυρία που ξέρει να σου κόβει τον αέρα με τον πληθυντικό με τον οποίο μιλάει σε όσους δεν είναι πολύ δικοί της άνθρωποι. Και, πέρα από οτιδήποτε άλλο, η καλύτερη απόδειξη ότι μια 40άρα ίσον με δυο, τρεις ή και 4 20άρες.

4, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Με τα 182 εκατοστά της και την εντελώς ελληνική ομορφιά της, θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Όμως η 29χρονη Θεσσαλονικιά επέλεξε να μας ανοίγει την καρδιά κάνοντάς να γελάμε. Από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις ωραίων γυναικών που δεν έχουν καμία συναίσθηση για το πόσο ωραίες είναι. Κάτι πολύ χρήσιμο. Ειδικά αν έχεις την τύχη να είσαι στο πλευρό τους.

 

 

3, Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου

Στα 18 της, η Ελληνογαλλίδα Justine, με ύψος 181 εκατοστά και ‘εγκληματικές’ αναλογίες, 90-62-89, είναι δεδομένο ότι θα κάνει γκράντε καριέρα στο μόντελινγκ. Σε διεθνές πάντα επίπεδο. Έχοντας ήδη κερδίσει τον γαλλικό διαγωνισμό Elite Model of the year, είναι απλώς θέμα χρόνου.

 

 

Όπως θέμα χρόνου είναι να εγκαταλείψει για πάντα την Ελλάδα. Αν και, επειδή ακριβώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γαλλία, αισθάνεται ακόμη -όπως συμβαίνει συνήθως με τους ομογενείς- τυχερή που είναι ανάμεσά μας. Όσον αφορά το εξωτικό της λουκ, αυτό είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των γονιδίων της Αιγιώτισσας δικηγόρου μητέρα της με αυτά του Γάλλου τραπεζίτη πατέρα της με καταγωγή από τις Ολλανδικές Αντίλλες (και συγκεκριμένη την φυλή των Ινδιάνων Arawak).

2, Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Μπορεί η Πατρινή Σταρ Ελλάς 2011 να μην είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή, από τις πρώτες μέρες μετά την ανακήρυξη της, βρέθηκε να δουλεύει non stop στο εξωτερικό. http://www.oneman.gr/gynaikes/special_edition/oi-21-pio-seksi-made-in-greece-fwtografhseis-toy-2011.1547423.html

 

 

Εκεί που εκπροσωπεί ιδανικά το ιδανικό της ελληνικής ομορφιάς σε πασαρέλες, φωτογραφήσεις και διαφημιστικά γνωστών οίκων. Μπόνους ότι το κορίτσι, που επίσης έχει πτυχίο δημοσιογραφίας και διοίκησης επιχειρήσεων, είναι ταυτόχρονα σεμνό (βλέπε μη ψωνισμένο) και πανέξυπνο. Με άλλα λόγια, η τέλαι γυναίκα.

1, Βασιλιάννα

Το πιο πιθανόν είναι να ακούς για πρώτη φορά το όνομά της. Όμως οι άνθρωποι του χώρου της μόδας την πίστευαν και την περίμεναν να ενηλικιωθεί από τότε που ήταν 14 ετών.

 

 

Ένα ραγδαία ανερχόμενο μοντέλο με βασιλικό όνομα, ύψος 1,75, διαστάσεις 81-59-88 και ατού ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο το οποίο κοσμούν δυο υπέροχα πράσινα μάτια.

 

 

Μια εντελώς γατίσια, άγρια, αυθεντική ομορφιά που κυριολεκτικά σε τυφλώνει όταν την αντικρίσεις από πολύ κοντά.

 

 

Το παράδοξο; Το κορίτσι δεν είναι καθόλου ψωνισμένο. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσουν οι συμφοιτητές της, οι φίλες της (μεταξύ των οποίων, αν δεν κάνω λάθος, και το No3 της λίστας) και όποιος έχει την τύχη να την γνωρίζει. Άσε που διαβάζει και τακτικά ONEMAN.

Μια ακόμη καλή απόδειξη του γούστου και της συνολικής αισθητικής της, που επίσης μπορείς να διαπιστώσεις βλέποντας τα ψαγμένα και ωραία που ανεβάζει στα social της.

Οπότε ναι, αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Χωρίς ίχνος υπερβολής και με όλη την αυθεντία επί του θέματος που χαρακτηρίζει το site και τους πολύπειρους συντάκτες του.

Tags from the story
Written By
More from Go Hania

Μια εντεκάδα «Χανιωτών» μας μιλάνε για μια αξέχαστη γιορτινή τους εμπειρία

Ζητήσαμε από έντεκα γνωστούς Χανιώτες να θυμηθούν γιορτινές ημέρες (ή νύχτες) που...
Read More