Ο Δίας και η Αθηνά έφτασαν στην PLAYMOBIL

Κάπου στη Μάλτα, πίσω από τις πόρτες του εργοστασίου της PLAYMOBIL και καλά κρυμμένα στις κούτες τους βρίσκονται οι δύο νέοι, πλην σπουδαίοι, χαρακτήρες των μικρών παιχνιδιών. Το ελληνικό στοιχείο έκανε επίσημα την άφιξη του στη συλλογή της δημοφιλούς, στα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά, εταιρείας.

Η PLAYMOBIL για πρώτη φορά διεθνώς συστήνει στο κοινό της δύο συλλεκτικές φιγούρες εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα, τον Δία και την Αθηνά. Σε ένα σημείο- σταθμό για την εταιρεία, που μετρά πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο του παιχνιδιού, οι πρώτες ελληνικές φιγούρες στην ιστορία της είναι γεγονός και «ξαναγεννιούνται» μέσα στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL για να μεταλαμπαδεύσουν και στον πιο μικρό μπόμπιρα το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, που έφτασε στα τέσσερα σημεία αυτού του πλανήτη και ενέπνευσε δεκάδες σπουδαίους ανθρώπους.

playmobileΌλοι οι κωδικοί PLAYMOBIL, από τα πλέον απόλυτα ασφαλή και εκπαιδευτικού χαρακτήρα παιχνίδια, κατασκευάζονται στα εργοστάσια της εταιρείας στην Ευρώπη, όμως οι δύο αυτές φιγούρες κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και για κοινωνικό σκοπό, το γνωστό σε όλους μας PLAYMOBIL Play & Give, που είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας της PLAYMOBIL  Hellas δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο, αφού όχι μόνο γιατί τα θρυλικά αυτά παιχνίδια έχουν συντροφεύσει λίγο πολύ την παιδική ηλικία όλων μας, αλλά γιατί, πραγματικά, το PLAYMOBIL Play & Give αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας και για κάτι ακόμη, πιο ουσιαστικό: Διότι στα πέντε χρόνια παρουσίας του προγράμματος στην ελληνική αγορά, η PLAYMOBIL Hellas έχει αποδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή της. Αλλά μιλήσουμε με αριθμούς: Μέχρι σήμερα έχει προσφέρει 80.000 ευρώ για τη δημιουργία και ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ, αποτελώντας σταθερό υποστηρικτή του έργου του Συλλόγου. Και αυτό είναι κάτι που σήμερα έχει σημασία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Ο Δίας και η Αθηνάς δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα. Όμως, αυτή τη φορά, επιστρέφουν με την πιο λατρεμένη μορφή. Play & Give λοιπόν!

Tags from the story
,
Written By
More from GOHANIAMAG

Χανιώτισσα αθλήτρια του 2016: Άννα Ντουντουνάκη

Από την κολύμβηση και η Χανιώτισσα αθλήτρια που ξεχώρισε το 2016. Η...
Read More

Leave a Reply