La Prima Pizza
Ταλιατέλες– με φρέσκα λαχανικά κομμένα ζουλιέν, γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα.
Παλάτσο
Φρέσκο λαυράκι σε κρούστα αλατιού– ψήνεται για 25 λεπτά στο φούρνο, σερβίρεται ολόκληρο και μπροστά στον πελάτη σπάει η κρούστα και φιλετάρεται από τον σερβιτορο.
Παλλάς
Σαλάτα με σταμναγκάθι, ντόπια ξινομυζήθρα, φιλέτο σολομού & παντζάρι με πάτινγκ πορτοκαλιού, λουλούδια cappuccino & μπόρατζ με γεύση αγγουριού και dressing ξυδιού με κρασί Σάμου.