Υπνοδωμάτιο: Προτάσεις διακόσμησης

Όταν ένα δωμάτιο είναι διακοσμημένο με ωραίο τρόπο που ταιριάζει στο στιλ και τη φιλοσοφία σας, τότε το πιο πιθανόν είναι να μην θέλετε να ξεκολλάτε από αυτό.

Γήινοι τόνοι : Ένα υπνοδωμάτιο με απαλούς γήινους τόνους φαίνεται πιο ζεστό και φιλόξενο. Το κρεβάτι έχει άνετο στρώμα κι από κάτω μαλακή επιφάνεια ώστε να φαίνεται ακόμα πιο χουχουλιάρικο, ενώ κάτω από το κρεβάτι έχει τοποθετηθεί ένα ζεστό χαλί.

Διακριτικά χρώματα:  Ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να έχει απαλές αποχρώσεις για να είναι ξεκούραστο στο μάτι. Ταυτόχρονα καλό είναι να έχει μερικά αντικείμενα και διακοσμητικά σε πιο έντονα χρώματα για να φαίνεται πιο ζωντανό.

Έμπνευση: Ψάξτε, ανακαλύψτε και τοποθετήστε πάνω από το κρεβάτι σας μια εικόνα που σας ενθουσιάζει και σας εμπνέει

Χωρίς κουρτίνες: Αν δεν έχετε τον φόβο να σας χαζεύει ο γείτονας όταν κοιμάστε, τότε αποφύγετε να βάλετε κουρτίνες στα παράθυρά σας. Τις ζεστές μέρες του μήνα θα ξυπνάτε από τις φωτεινές και ζεστές ακτίνες του ήλιου, ενώ τις βροχερές μέρες θα απολαμβάνετε ένα ποτήρι ζεστό κακάο κάτω από τα ζεστά σκεπάσματα.

Δημιουργία χώρων:  Είναι ωραίο ένα υπνοδωμάτιο να μην είναι απλά ένα κρεβάτι και τίποτα άλλο. Εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας έξυπνα ώστε να δημιουργήσετε διάφορες γωνιές στο δωμάτιό σας.

Written By
More from GOHANIAMAG

Γιώργος Κισσανάκης: Τα Χανιά είναι μαγικά από ψηλά

Γιώργο πως ξεκίνησες να πετάς; Ξεκίνησα από τη θητεία μου στην ειδικές...
Read More

Leave a Reply