Χειροποίητα πεντανόστιμα καλιτσούνια κάθε στιγμή! Καλιτσουνάς!

Τα καλιτσούνια στην Κρήτη είναι η αδυναμία μας και όποιος τα δοκιμάσει γίνονται και δική του! Ένα ολοκαίνουργιο Κρητικό εργαστήρι στα Χανιά, φτιάχνει κάθε μέρα φρέσκα πεντανόστιμα χειροποίητα καλιτσούνια με αγνά υλικά, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και την παραδοσιακή συνταγή της μαμάς και της γιαγιάς μας.
Ο Καλιτσουνάς είναι η νόστιμη ιδέα που προέκυψε από τον Ευτύχη Τζεκάκη, ώστε να μπορείς να τρως υπέροχα χειροποίητα καλιτσούνια κάθε στιγμή. Ο Καλιτσουνάς μας προτείνει 5 γευστικούς συνδυασμούς σε καλιτσούνι, που θα σε κάνουν να θες να τα δοκιμάσεις όλα πάσει θυσία!

ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙ ΜΥΖΗΘΡΕΝΙΟ
Η απαλή υφή της Κρητικής μυζήθρας παντρεύεται με ανθότυρο και φρεσκοζυμωμένο ξεροψημένο φύλλο. Ένα μυζηθρένιο καλιτσούνι είναι ό,τι πρέπει για το πρωινό ή το σνακ σου στη δουλειά.

ΚΟΥΛΟΥΡΟ-ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΟ ΧΟΡΤΑΡΙΝΟ
Σπανάκι, μαϊντανός, μάραθος και φρέσκο κρεμμυδάκι γίνονται η απόλυτα μυρωδάτη γεύση στο καλιστούνι σου. Μια φανταστική επιλογή για vegetarians και pescetarians!

ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΎΔΙ
Αν ψάχνεις μια γεύση δυνατή, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις καλιτσούνι με κρεμμύδι και φρέσκο κρεμμυδάκι. Μια φανταστική επιλογή για finger food σε μπουφέδες, συνοδεία με κρασί ή ποτό.

ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙ ΜΕ ΑΠΑΚΙ & ΜΥΖΗΘΡΑ
Κι αν αγαπάς την παράδοση και τις αυθεντικές Κρητικές γεύσεις, το καλιτσούνι με απάκι είναι η επιλογή σου. Απάκι και μυζήθρα στη γέμιση, τραγανό φύλλο απ’ έξω και μια γεύση που θα σε συνεπάρει!

ΛΥΧΝΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
Τέλος, μια πεντανόστιμη γλυκιά επιλογή είναι το λυχναράκι με ανθότυρο και κανέλα. Μια επίσης παραδοσιακή γεύση από την Κρήτη, που συνδυάζεται φανταστικά με τον πρωινό ή τον απογευματινό σου καφέ.

Όλες αυτές τις γεύσεις θα τις βρεις στα Χανιά στην Εφ. Πολεμιστών 26.
Ειδικά αν το να φτιάχνεις καλιτσούνια δεν είναι το ταλέντο σου, ο Καλιστουνάς είναι εδώ για σένα!

Προτείνουμε να ακολουθήσεις το Instagram του Καλιτσουνά για να σου ανοίξει την όρεξη.
Και μην ξεχνάς, ο Καλιτσουνάς αναλαμβάνει τον μπουφέ για κάθε είδους event, από τα εγκαίνια ενός καταστήματος, μέχρι βαπτίσεις, γάμους, party αποφοίτησης, γιορτές και κάθε άλλη κοινωνική εκδήλωση.

Written By
More from Go Hania

Ειρήνη Τζολάκη “Το Mothercook ήταν μία παρόρμηση”

Μήπως θυμάστε τον αριθμό από όλους αυτούς τους λογαριασμούς που μπαινοβγαίνουμε καθημερινά...
Read More