The Jar! Οι δύο εμπνευστές του ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος και ο Γιάννης Μποτωνάκης

Αν ρωτούσαμε ποιο μαγαζί αποτελεί αυτό που λέμε «the talk of the town» , ίσως ακαριαία θα συλλαμβάναμε τον εαυτό μας να ψελλίζει: THE JAR!

Οι λόγοι; Πολλοί ή για να ακριβολογούμε δυο…

Οι δύο εμπνευστές του ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος και ο Γιάννης Μποτωνάκης.

Δυο νέοι άνθρωποι που ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν κάτι απλό: να δημιουργήσουν το μοναδικό στέκι της πόλης που ταυτότητα και προφίλ που ξεχωρίζει!

 

photos: light & Pixel

Κωνσταντίνος Πάγκαλος

‘’Είναι χαρά για εμάς που το πάρκο πήρε ξανά ζωή’’

 

Κωνσταντίνος Πάγκαλος

-Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που θελήσατε να «προτείνετε» με τον ολοκαίνουργιο χώρο ΤHE JAR;

-Στόχος μας από την αρχή ήταν να κερδίσουμε την εκτίμηση του κόσμου όσον αφορά την ποιότητα του προϊόντος που θα βρει εδώ. Αποφασίσαμε να δώσουμε βάση στον καφέ, το brunch και φέτος ακόμη πιο δυναμικά στα κοκτέιλς.

Τα 3 βασικά πράγματα που δουλεύουμε και θα δουλεύουμε για να βελτιώνουμε…

-Το εκπληκτικό είναι ότι εδώ φτιάχνετε δικό σας χαρμάνι καφέ;

-Εξαρχής στόχος μας ήταν να δώσουμε βάρος στο κομμάτι του καφέ και έτσι έγινε.

Για αυτό φτιάξαμε ένα χαρμάνι ποιοτικό, που να μπορεί να καλύπτει τα γούστα του κόσμου σε μεγάλο ποσοστό.

-Πιστεύεις ότι έδωσε μια πινελιά που έλειπε στο Πάρκο; Την περίμενε ο κόσμος, για να το ξαναβάλει δυναμικά στο χάρτη με τα στέκια του κέντρου;

-Είναι χαρά για εμάς που το πάρκο πήρε ξανά ζωή και πόσω μάλλον όταν το μαγαζί μας παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό και αποτελεί μια δικαίωση για εμάς.

-Μια  ευχάριστη έκπληξη είναι και η λίστα με τα καλοκαιρινά σας κοκτέιλ: ποια ξεχωρίζουν;

-Φέτος όντας πιο έτοιμοι δουλέψαμε παραπάνω στο κομμάτι των κοκτέιλ και των ποτών, που μπορεί να βρει κάποιος εδώ . Πέρα λοιπόν από τα κλασσικά κοκτέιλς μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις δικές μας γεύσεις, των οποίων εμπνευστής είναι ο Στέλιος Αργυρουδάκης ο οποίος έχει αναλάβει το μπαρ του μαγαζιού.

Γιάννης Μποτωνάκης

 

 

‘’Γιάννης Μποτωνάκης : Η συνεργασία για εμάς είναι χαρά και δημιουργία, καθώς υπάρχει υγιής ανταλλαγή απόψεων’’

-Ποιο είναι αυτό για το οποίο καμαρώνετε στην δημιουργία του πολυθεματικού σας χώρου THE JAR;

-Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος είναι αρχικά  χαρά μας που πήρε ζωή το Πάρκο μας. Επιπλέον όμως η χαρά είναι μεγαλύτερη αφού μπορούμε να κάνουμε ένα όνειρο που είχαμε -καιρό πριν-  πραγματικότητα .

-Θεωρείς ότι πετύχατε μια αλλαγή μαζί με το καινούργιο  στυλ: τα ξύλινα στοιχεία, τις θεματικές λεπτομέρειες & το υγρό στοιχείο;

-Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα μαγαζί πάνω στα θέλω μας .Θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει, αλλά στον χώρο της εστίασης, τίποτα δεν σταματάει.

-Οι προτάσεις με τα πιάτα και το μενού τι γούστα καλύπτουν;

-Ο κατάλογος του brunch αποτελείται από μετρημένες επιλογές είτε γλυκές είτε αλμυρές καθώς και πιάτα vegan. Σίγουρα ανάμεσα στα πιάτα μας, υπάρχουν ξεχωριστές ιδέες και γεύσεις.

-H συνεργασία δυο νέων ανθρώπων παράγει και φρέσκιες ιδέες με χώρους που διαφέρουν;

-Η συνεργασία για εμάς είναι χαρά και δημιουργία, καθώς υπάρχει υγιής ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Written By
More from Go Hania

Ο εμπνευστής Κώστας Καντάρας πρωτοπορεί ξεκινώντας το Barista School

  Αν το slogan ''Coffee from the Beginningσού κλέβει την προσοχή, υπάρχει ένα...
Read More

Leave a Reply