20 Χρόνια Go Hania!

Φτάσαμε τα 20 και είμαστε καλά!

10 χρόνια εύκολα, κι άλλα 10 με ύφεση και κορωνοϊό! Τιμή μας και καμάρι μας, μια χαρά τα καταφέραμε και στα εύκολα, και στα δύσκολα. Ατελείωτες ώρες δουλειάς, τρέξιμο, πίεση, ψυχολογική και σωματική κούραση που σκέφτεσαι, αν αξίζει τον κόπο. Κι όμως όλα αυτά εξαφανίζονται μαγικά! Με την κυκλοφορία κάθε νέου τεύχους, ξεχνάμε και τις ατελείωτες ώρες και την πίεση και όλα. Πλέον, ανακούφιση και ικανοποίηση επικρατούν, με τα συγχαρητήρια, τα θετικά σχόλια και τα χαμόγελα αναγνωστών, πελατών και συνεργατών να μας δίνουν την απόλυτη σιγουριά ότι, ναι, και βέβαια άξιζε τον κόπο και τον αξίζει μέχρι όπου μπορούμε να το φτάσουμε! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο! Το GoHania πέτυχε, εκεί που οι πολλοί, τελικά δεν τα κατάφεραν. Γιατί 20 χρόνια τώρα, προσφέρουμε με συνέπεια, χαλαρωτική ενημέρωση με σοβαρότητα, ποιότητα και εμφάνιση πολυτελείας, περιεχόμενο στη γλώσσα της αγοράς. Προωθούμε τον τόπο μας, πρόσωπα και προϊόντα που το αξίζουν. Δουλεύουμε σεμνά, χωρίς προκλήσεις, χωρίς να μπερδευόμαστε στα πόδια κανενός, αλλά και χωρίς να θέλουμε τα πόδια κανενός ανάμεσα στα δικά μας. Υποστηρίζουμε τον υγιή ανταγωνισμό, τις καλές σχέσεις και τη σωστή επικοινωνία. Ήμαστε το μακροβιότερο και πιο πετυχημένο Κρητικό περιοδικό, και δεν είμαστε στο Ηράκλειο… (πωπω κάρφαρος. Απάντηση παρακαλώ. Αλλά, ποιος να τη δώσει;). Ήμαστε στα Χανιά και ναι, τιμή μας και καμάρι μας που τα Χανιά έχουν, και οι άλλοι δεν έχουν. Μάλιστα τα Χανιά, σίγουρα διεκδικούν το τίτλο της επαρχιακής πόλης με τα περισσότερα κατά κεφαλήν περιοδικά! GoHania, Οικοδομin, και τουλάχιστον 3 αξιοπρεπέστατα ακόμα. Πολύ πράμα, αλλά, μάλλον είναι τυχαίο! Κάποιος κάνει την σωστή αρχή και οι άλλοι ακολουθούν. Το GoHania είναι οι αναγνώστες του, είναι τα διάσημα και τα νέα πρόσωπα, τα τοπικά προϊόντα και οι διεθνείς φίρμες, οι μεγάλες επιχειρήσεις και το κατάστημα της γειτονιάς, είναι το χαλαρό, το μοντέρνο, το προσιτό. Σε όλους εσάς που τόσο καιρό είστε μαζί μας, οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την εμπιστοσύνη, την καλή διάθεση και την συμπόρευση 20 χρόνων. Δυνατοί, με υγεία και καλή διάθεση, συνεχίζουμε τα παλιά και ξεκινάμε καινούρια, με στόχο να κάνουμε το καλύτερο, τέλειο!
Καλή δύναμη σε όλους!

Χωρίς φανφάρες, βεγγαλικά
και παρελάσεις… Θες, δε θες!

Εκεί λοιπόν που ήμασταν μες την τρελή χαρά, τα σχέδια και τις
ιδέες για πάρτι και εκδηλώσεις με πολύ λαό, για τα 20α γενέθλιά
μας, ήρθε η 2η καραντίνα. Τέλος.

Θα γιορτάσουμε σε στενό επαγγελματικό κύκλο.
Χωρίς υποσχέσεις μέχρι να το επιτρέψει η κατάσταση, ελπίζουμε
να τα πούμε από κοντά σύντομα. Ίσως του χρόνου, στα 21 μας, να
παίξουμε Blackjack!

 

 

 

 

 

ΚΏΣΤΑΣ ΜΑΝΙΟΥΔΆΚΗΣ ΙΔΡΥΤΉΣ
20 χρόνια κιόλας…
Δεν είναι μια ζωή, μα δεν τα λες και λίγα. Αν βάλεις όμως και 30 χρόνια φέτος, από την Cosmos Factory και το studio ηχογραφήσεων και 35 χρόνια από την πρώτη δουλειά ως dj… Ναι, γέρασα και μυαλό δεν έβαλα. Ευτυχώς!
GoHania Rules!

20 Χρόνια, χιλιάδες σελίδες, χιλιάδες ιστορίες, φωτογραφίες, κείμενα, συμφωνίες, μακέτες, ραντεβού, τηλεφωνήματα… Χιλιάδες ώρες δουλειάς από λίγους, για όλους! Χιλιάδες και τα ευχαριστώ, από όλους μας σε όλους σας.
Μα πιο πολύ απ’ όλους, κι εμπνευσμένος από τον Snoop Dog, θέλω να ευχαριστήσω… Εμένα! Συγχαρητήρια σ’ εμένα που είχα την ιδέα, που πήρα το ρίσκο, που οργάνωσα τους συνεργάτες και που απόλαυσα τα αποτελέσματα. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια σ’ εμένα, που έχω δίπλα μου ένα άνθρωπο που αξίζει όλα τα συγχαρητήρια του κοινού! Μια γυναίκα που τα κάνει όλα καλά! (Για τη δουλειά μιλάμε…) Την Άντζελα GoHania! Πάω στοίχημα, οι περισσότεροι έτσι την έχετε στο κινητό σας!
Στην “One Woman Show” Άντζελα Βακάκη, οφείλω κι εγώ και όλοι μας, τα μεγάλα συγχαρητήρια για την ατελείωτη δουλειά της, την καλή διάθεση, την ευγένεια, την ευθύτητα και την κατανόηση. Ανέλαβε το περιοδικό σε κρίσιμη περίοδο και το απογείωσε μέσα σε ακόμα πιο δύσκολους καιρούς!
GoHania 20 χρόνια μαζί!
Ευχαριστώ Άντζελα!
Ευχαριστώ Χανιά!

ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΚΑΚΗ
ΕΚΔΌΤΡΙΑ
20 χρόνια GoHania.
JUST WOW!

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το κατόρθωμα! Ξεκίνησα στο περιοδικό πριν από 16 χρόνια, κι αμέσως, με πολύ όρεξη και αγάπη μπήκα στο πετσί του. Γνώρισα απίστευτο κόσμο, και μαζί μοιραστήκαμε μοναδικές εμπειρίες, προσωπικές και επαγγελματικές ιστορίες, χαρές, ανησυχίες, προβληματισμούς. Μαζί ήπιαμε χιλιάδες καφέδες και λέγαμε τα δικά μας. Μαζί απολαμβάνουμε και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας σε κάθε νέο τεύχος GoHania. Τιμή μου που έχω χτίσει τόσες φιλίες και καλές σχέσεις μαζί σας. Κρατάει χρόνια αυτός ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση. Έτσι, παίρνω δύναμη και συνεχίζω, με την αποδοχή και την αγάπη σας. Όσο λοιπόν, μας θέλετε στην παρέα σας, σας θέλουμε στη δική μας! Χωρίς συνεργάτες όμως τίποτα δεν είναι εφικτό. Είσαστε και πολλοί, για καλή μου τύχη. Σας ευχαριστώ όλους, για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς, για το φιλότιμο και την κατανόηση στην ομαδική προσπάθεια. Το εκτιμώ αφάνταστα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα για την επιμονή και την υποστήριξη του. Στον Βασίλη Πιτσώνη και την Σταυρούλα Διακομηνά (Scripta), που ζωντανεύουν την ύλη με τις πανέμορφες εικόνες τους. Στον Παντελή Σπυριδάκη και τη Μικέλα Παπαδουλάκη που με παλεύουν, κι ελπίζω για πολύ ακόμα. Σε όλους σας, αρθογράφους, φωτογράφους, μακετίστες, διανομείς, αναγνώστες και πελάτες, που φτάσατε το GoHania στην κορυφή!
Σας εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι,
παρέα με GoHania!

 

Written By
More from Go Hania

Βασίλης Φουντουλάκης: Μάστιγα η ξεπατικωτούρα

Γιατί επέλεξες αυτό το επάγγελμα; Γιατί η μητέρα μου, μου έλεγε να...
Read More