Λιγκουίνι αλά μαρινάρα – La prima: Λιγκουίνι με μύδια και γαρίδες σβησμένα με ούζο και φρέσκια ντομάτα
Tagliata αλά Ιταλικά – Nesaki: Φιλετάκια από μοσχάρι μαριναρισμένα σε κρασί, δεντρολίβανο, πιπέρι ψημένα στο grill. Σερβίρεται με γλάσο από λεμόνι ή με σάλτσα επιλογής. Συνοδεύεται με πράσινη σαλάτα.
Σολωμός με φράουλες – Παλλάς Θεάλασσα: Μαριναρισμένος σολομός με φράουλες, τζιν, κάρδαμο, αλάτι, ζάχαρη. Σερβίρεται με καρδιές λαχανικών, σαλικόρνια ( σπαράγγια της θάλασσας), φρέσκιες φράουλες, baby ρόκα και ζεστ από εσπεριδοειδή.
Μύλος του Κερατά – Τσιπούρα με κρούστα μυρωδικών με σάλτσα λουίζας. Συνοδεύεται με ζεστή πατατοσαλάτα και μπρόκολο