Προτάσεις για φαγητό το 3ήμερο του Δεκαπεντάυγουστου από εστιατόρια της πόλης

Λιγκουίνι αλά μαρινάρα – La prima: Λιγκουίνι με μύδια και γαρίδες σβησμένα με ούζο και φρέσκια ντομάτα

_Go_Chania_Fagito_0002

Tagliata αλά Ιταλικά – Nesaki: Φιλετάκια από μοσχάρι μαριναρισμένα σε κρασί, δεντρολίβανο, πιπέρι ψημένα στο grill. Σερβίρεται με γλάσο από λεμόνι ή με σάλτσα επιλογής. Συνοδεύεται με πράσινη σαλάτα.

_Go_Chania_Fagito_0004

Σολωμός με φράουλες – Παλλάς Θεάλασσα: Μαριναρισμένος σολομός με φράουλες, τζιν, κάρδαμο, αλάτι, ζάχαρη. Σερβίρεται με καρδιές λαχανικών, σαλικόρνια ( σπαράγγια της θάλασσας), φρέσκιες φράουλες, baby ρόκα και ζεστ από εσπεριδοειδή.

_Go_Chania_Fagito_0005

Μύλος του Κερατά – Τσιπούρα με κρούστα μυρωδικών με σάλτσα λουίζας. Συνοδεύεται με ζεστή πατατοσαλάτα και μπρόκολο

_Go_Chania_Fagito_0011

Written By
More from GOHANIAMAG

Το πρώτο «facebook» για άτομα με αναπηρία είναι ελληνικό

Το πρώτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δίνει βήμα σε τυφλούς, κωφούς και...
Read More

Leave a Reply