Τα πρόσωπα που γνωρίσαμε το 2021

 

Τέυχος 67

 

Έφη Θεοδώρου

“ Η πόλη έχει για πνεύμονα το θέατρό της και αυτή η σχέση δεν κινδυνεύει να καταλυθεί, ακόμη και αν διασαλευθεί προσωρινά.”

Μικέλα Παπαδουλάκη

“Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η γνώση που αποκτώ από το κάθε project σε πολλά επίπεδα.”

Βασίλης Μπισμπίκης

“Κάθε φορά που κατεβαίνω στην Κρήτη η ψυχή μου γαληνεύει.”

Βασιλική Βουρλιωτάκη

“Αν αυτό που κάνεις δεν το θες, απλά παράτα τα τώρα!”

Ειρήνη Τζολάκη

“Η Σοφία, από την πρώτη κιόλας φορά, έβαλε την ποδιά της και έλαβε τη θέση της στον πάγκο, όπως κάνουμε και μόνες μας.”

Στέλιος Βαρδαξής

“Εδώ και πολλά χρόνια είμαι λάτρης της craft (χειροποίητης) μπύρας και ιδιαίτερα αυτής που προέρχεται από ελληνικές μικροζυθοποιίες.”

Δήμητρα Γναφάκη

“Η Αμερική ήταν μια τεράστια εμπειρία ζωής.”

Νώντας Παντελάκης

“Είμαστε μια πόλη που αγαπά το ποδόσφαιρο είτε το ερασιτεχνικό είτε το επαγγελματικό.”

Τίτος Σμυρνάκης

“Νιώθω ότι καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο με τις μαθήτριές μου. Όχι για το 1ο βραβείο αλλά για όλα αυτά που αποκομίσαμε από αυτήν την προσπάθεια.”

Ευγένιος Λεβάκης

“Ο σκοπός της Ομάδας είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι

σαν γονείς, και να ανταλλάζουμε εμπειρίες και προβλήματα”

Τεύχος 68

Ιωσηφίνα Τζουγανάκη

“Δεν πιστεύω ότι το γυμνό είναι κάτι απαραίτητα προκλητικό.”

Θεόδωρος Λιόντος

“Φέτος γιορτάζουμε 40 χρόνια παρουσίας στην Κρήτη, με καταστήματα σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Ελούντα.”

Γεωργία Νταγάκη

“Άλλοι επιλέγουν να είναι αρεστοί και να αγαπιούνται εγώ επιλέγω τον σεβασμό γιατί ξέρω από «μέσα» πόσο δύσκολο είναι να τον κερδίζει κανείς.”

Δημήτρης Καπουράνης

“Ρόλος του καλλιτέχνη είναι να φωτίζει, να ψυχαγωγεί, να αμφιβάλλει & να μορφώνει ανεξαρτήτου εποχής.”

Ανδρέας Διγενάκης

“Το ZUITLY είναι παγωτό υψηλής πρωτεΐνης (High Protein) που παράγεται στην Ελλάδα με φρέσκο ελληνικό Γάλα.”

Βασίλης Λεωνίδου

“Στόχος μου είναι πάντα η τοπική παραδοσιακή γαστρονομία με μια πιο σύγχρονη ματιά.”