Alter Ego | Doina Coroi

Όνομα: Doina

Επίθετο: Coroi

Ηλικία: 17

Επάγγελμα: Μαθήτρια Λυκείου

Πως νοιώθεις που είσαι το νέο πρόσωπο του Alter Ego; Μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που μου το πρότειναν!

Έχεις ξανακάνει φωτογράφιση;  Οχι, επαγγελματική δεν έχω ξανακάνει. Μόνο με τις φίλες μου που φωτογραφιζόμαστε για πλάκα αλλά καμία σχέση με αυτή την φωτογράφιση… δεν συγκρίνεται!

JapourΟ άλλος σου εαυτός πως σου φάνηκε; Μπα δεν ήμουν εγώ! Ένιωθα λίγο σαν εξωγήινη και περίεργα με την καλή έννοια εννοείται,  μετά τις μεταμορφώσεις που ήθελα να γελώ ολη την ώρα αφού ο φωτογράφος συνεχώς με πείραζε! 

Τι λες κατάφεραν τα παιδιά να σε μεταμορφώσουν; Σίγουρα (γέλια!!) Πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα με αναγνώριζε κάποιος. Καμία σχέση με την απλότητα της καθημερινότητάς μου. Ούτως η άλλως, αυτός ήταν ο σκοπός της φωτογράφισης και πέτυχε.
Πως ένιωσες όταν είδες το αποτέλεσμα της φωτογράφισης; Ένιωσα ενθουσιασμό και ανακούφιση που, μετά τις φωτογραφίες κάθε μεταμόρφωσης, όλοι έδειχναν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Στην αρχή πίστευα πως δεν θα τα καταφέρω αλλά τελικά όλοι μαζί βγάλαμε κάτι ωραίο και διαφορετικό το οποίο δεν περίμενα αφού δεν είχα μπει ποτέ πριν σε παρόμοια διαδικασία.

Απέχει από την πραγματικότητα; Ναι! Είναι σε εντελώς άλλη διάσταση αφού οι μεταμορφώσεις σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές και απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Πιστεύω πως ταυτίζονται μόνο με τη φαντασία και το εξωπραγματικό!

Τι θα ήθελες να πείς σε όλες αυτές τις κοπέλες που βλέπουν τα περιοδικά μόδας και παθαίνουν μελαγχολία; Θα ήθελα να τους επισημάνω πως δεν είναι πάντα αυτό που βλέπουμε! Οι υπεύθυνοι θέλουν να δείξουν το καλύτερο αποτέλεσμα με την εργασία τους, το οποίο όμως πολλές φορές απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Άρα, όποια κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με οποιοδήποτε κομμάτι αυτού του χώρου και πιστεύει στον εαυτό της αξίζει να προσπαθήσει πέρα από τις λεπτομέρειες! Go girls!

spring 1Doina εσύ είσαι ικανοποιημένη απο την εμφάνιση σου;

Όπως κάθε κοπέλα έχω τις ανασφάλειές μου αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να καλυτερέψω όσο μπορώ ό,τι με απασχολεί σε σχέση με την εμφάνισή μου. Σημασία έχει να τολμήσεις να κάνεις κάτι για να αλλάξεις αυτό που σε ενοχλεί αλλιώς θα συνεχίσει να σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά, κάτι που δεν αξίζει σε κανένα, ιδίως στις μέρες μας που επιβάλλεται να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε χωρίς να στεκόμαστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες…

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να αλλάξεις; Να αλλάξω κάτι, όχι. Απλά θα ήθελα να μην τρώω τόσα γλυκά!!! (γέλια) Δυστυχώς τα λατρεύω αλλά ξέρω πως, αν τα τρώω με μέτρο και αθλούμαι τακτικά, θα είμαι μια χαρά! Ο φίλος μου λέει πως θα μπορούσα να ζω μόνο με γλυκά, χωρίς καθόλου φαγητό! Για την ακρίβεια, όλοι με έχουν καταλάβει…
Doina αντιπροσωπεύεις την πλειοψηφία των κοριτσιών στα Χανιά.. νεαρή κοπέλα με αγωνίες άγχη και όνειρα… Θα τα άλλαζες όλα αυτά για να ζήσεις την ζωή ενός επιτυχημένου μοντέλου;  Εννοείται! Θα με άγχωνε πολύ αυτό αλλά και θα μου άρεσε πολύ! Η αλήθεια είναι πως έχω όνειρα που έχουν σχέση με το χώρο της μόδας, άρα γιατί όχι;

Πως πέρασες στη φωτογράφιση, ήταν όπως το είχες φανταστεί; Δεν ήταν όπως το φαντάστηκα. Ήταν πολύ καλύτερα!!Είχε πολύ πλάκα παρόλο που ήμουν άυπνη αλλά η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα!

Doina golden contouring main 2 Πέρασες καλά μαζί μας; Ήταν όπως το είχες φανταστεί; Ναι! Και θυμάμαι όλα αυτά τα πειράγματα για τις μεταμορφώσεις που είχαν πολλή πλάκα! Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά γι αυτήν την εμπειρία όλους σας. Και τον Νίκο για τις φωτογραφίες, και την Σούλα για το απίστευτο make-up και την Μαρία για τα χτενίσματά μου!

Αποκόμισες κάτι απο αυτή την εμπειρία και αν ναι τι ΄΄ηταν αυτό;  Ότι πρέπει και αξίζει να κάνουμε στη ζωή μας αυτό που πραγματικά μας αρέσει! Είναι σημαντικό είναι να κυνηγάμε και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας για να είμαστε ευτυχισμένοι

vantage beauty 2 best shotΚαι τώρα η κρίσιμη ερώτηση…..Θα το έκανες ξανά; Φυσικά και θα το έκανα ξανά αλλά θα φρόντιζα να είμαι πιο ξεκούραστη για να αντέχω να γελάω ακόμα περισσότερο!

Τι συμβουλεύεις τις κοπέλες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο επόμενο Alter Ego  αλλά έχουν ενδοιασμούς; Αυτό που έχω να τους πω είναι πως δεν πρέπει να φοβούνται να το δοκιμάσουν γιατί είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και εφόσον σου δίνεται η δυνατότητα δεν έχεις κάτι να χάσεις! Πιστεύω πως θα τους  αρέσει και θα ενθουσιαστούν πολύ αφού, με τη βοήθεια των ειδικών, το αποτέλεσμα θα τις συγκλονίσει!!!!

Doina before

Δημοσιεύτηκε στο Go Hania τεύχος 42  -Άνοιξη του 2012

Tags from the story
,
Written By
More from Go Hania Read More