Γλυκάνισο! Φιλοσοφία Διατροφής και τρόπου ζωής

Τον Απρίλιο του 2013 άνοιξε την πόρτα του στα Χανιά το ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ. Ένα κατάστημα καινοτόμο και πρωτοποριακό για τα τότε δεδομένα και την τότε εικόνα της αγοράς. Ένα κατάστημα που είχε ως στόχο του να μυήσει τους Χανιώτες στον κόσμο των μπαχαρικών, των βοτάνων, του τσαγιού, αλλά και να φέρει στα σπίτια τους και στην καθημερινότητά τους ένα πιο φυσικό τρόπο διατροφής. Να αλλάξει τις καθημερινές τους συνήθειες. Πριν φτάσει όμως στο να αποκτήσει σάρκα και οστά είχε γεννηθεί πρώτα στο μυαλό και στην καρδιά μου. Δε μου ήταν λοιπόν δύσκολο ως επιλογή, όταν έπρεπε να αποφασίσω την ταυτότητά του, μιας και οι καταστάσεις το έφεραν έτσι, ώστε να κάνω επάγγελμα τον τρόπο ζωής μου.

Το ΓΛΥΚAΝΙΣΟ  δεν είναι απλά ένα εξειδικευμένο παντοπωλείο,  αλλά μία ολόκληρη φιλοσοφία διατροφής και τρόπου ζωής. Στα ράφια του ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΥ μπορεί κανείς να βρει αυτό που ψάχνει από όλα τα σημεία της γης. Αυτό που έχει φανταστεί ή ακόμα και αυτό που δεν έχει. Για εμάς δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να βρούμε και οτιδήποτε φιλοξενούμε στα βάζα μας έχει έρθει στο κατάστημα μας μετά από πολύ ψάξιμο, έλεγχο και φροντίδα. Απαράβατος κανόνας μας η ποιότητα, το φιλικό περιβάλλον,  και η σωστή  εξυπηρέτηση. Ξέρουμε να ακούμε  τις ανάγκες των φίλων μας και είμαστε πάντα δίπλα τους με τις σωστές προτάσεις.

Ο χώρος της διατροφής είναι ένας πολύ απαιτητικός χώρος, μιας και απαιτεί διαρκή αναζήτηση, ενημέρωση και πολύ διάβασμα. Υποστηρίζουμε ότι είμαστε ό,τι τρώμε και ότι η φύση μας δίνει  τις λύσεις για όποιο θέμα μας απασχολεί. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τους πελάτες μας να αποκτούν σωστές διατροφικές συνήθειες. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε συμβάλει και εμείς σ’ αυτό.

Οι ρυθμοί και οι συνθήκες της καθημερινής μας ζωής είναι για όλους μας πολύ απαιτητικές και δύσκολες και δε συγχωρούνται λάθη που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ένα καλό πρωινό γεμάτο ενέργεια, ένα ωραίο ρόφημα κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα θρεπτικό και νόστιμο σπιτικό φαγητό είναι ό,τι έχουμε όλοι ανάγκη. Με τη διατροφή και την υγεία μας δεν κάνουμε αστεία και φυσικά ό,τι είναι λιγότερο ή καθόλου επεξεργασμένο ταιριάζει με τη δική μας φιλοσοφία.

Στο ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ  μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία σε μπαχαρικά, βότανα από όλο τον κόσμο, τσάι και δημητριακά. Ακόμα, τα πάντα σε superfoods,  ξηρούς καρπούς, φρούτα με ή χωρίς ζάχαρη. Όσπρια ελληνικά, αιθέρια έλαια και ανθοϊάματα. Φυσικά τα πάντα  σε βιολογικά προϊόντα και γρήγορα σνακ χωρίς ζάχαρη και γλουτένη.

Στόχος μας είναι να υπηρετούμε τις ανάγκες σας σε προϊόντα και μέσα από την μακροχρόνια εξειδίκευση και εμπειρία μας να δίνουμε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Είναι εμπειρία ζωής για εμάς να συγκεντρώνουμε φυσικά προϊόντα από όλα τα μέρη της γης, είναι μεγάλη μας τιμή η απόλυτη εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Επιδιώκουμε  να είμαστε η μοναδική επιλογή σας!

 

Με εκτίμηση

Ρούλα Παγιαλάκη

Written By
More from Go Hania

SELFIES Είναι ένδειξη Ναρκισσιστικής Διαταραχής της προσωπικότητας;

Κατά πόσον η διογκούμενη τάση λήψεως αυτοφωτογραφιών και προβολής τους στο Facebook,...
Read More

Leave a Reply