Ελένη Βαϊτσου | Ένα αστέρι γεννιέται

Φρέσκο πρόσωπο, νέα, όμορφη, με μεσογειακό ταμπεραμέντο, η Ελένη Βαΐτσου, το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής σειράς “Μπρούσκο”, ξεχώρισε αμέσως και μπήκε κατευθείαν στα πρόσωπα που… θα συζητηθούν πολύ! Η Ελένη, εν μέσω γυρισμάτων στην Κύπρο κι ενώ ετοιμάζεται να ξαναέρθει στα Χανιά, μιλάει αποκλειστικά στο Go Hania για όλα σε μια συζήτηση πουαν απόφευκτα ξεκινά από τις ημέρες των γυρισμάτων στην πόλη μας…

–       Μείνατε αρκετές μέρες στα Χανιά το καλοκαίρι και καταφέρατε να αναστατώσετε την πόλη!

–       Ναι, μείναμε αρκετά και θα έρθουμε ξανά πολύ σύντομα. Δεν ξέρω αν προκαλέσαμε.. αναστάτωση, μπορώ να σου πω όμως με απόλυτη σιγουριά ότι για μας αυτές οι μέρες ήταν τουλάχιστον υπέροχες! Τύχαμε και σε πολύ ωραία περίοδο, αρχές Αυγούστου που η πόλη ήταν γεμάτη κόσμο. Πραγματικά το διασκεδάσαμε πάρα πολύ γιατί για μας εξελίχθηκε σε δουλειά και διακοπές μαζί.

–       Έχεις ξανάρθει στα Χανιά; 

–       Ναι, έχω έρθει άλλη μια φορά στο παρελθόν, αν και δεν είχα μείνει πολύ. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ η Κρήτη. Σχεδιάζω σίγουρα διακοπές ανεξάρτητα από τα γυρίσματα του «Μπρούσκο» γιατί, όπως καταλαβαίνεις, μπορεί το καλοκαίρι να είναι ιδανική περίοδος για διακοπές στα Χανιά, ωστόσο η προτεραιότητά μας ήταν το σήριαλ. Έτσι δεν κατάφερα να χαρώ τις θάλασσες, αλλά τουλάχιστον τα Χανιά τα χάρηκα πάρα πολύ. Όλα είναι πραγματικά υπέροχα, ο κόσμος πολύ φιλόξενος, μας υποδέχτηκαν και μας βοήθησαν. Παρόλο που δουλεύαμε εντατικά περάσαμε φανταστικά. Σύντομα θα ξαναέρθουμε πάντως για μερικές ακόμα ημέρες γυρισμάτων. Τα γυρίσματα γίνονται εκτός από τα Χανιά και στην Κύπρο. Δεν είναι δυνατόν βέβαια να ερχόμαστε συνέχεια γι αυτό, όποτε χρειαστεί σεναριακά, ερχόμαστε και κάνουμε μαζεμένες τις σκηνές μας που καλύπτουν αρκετά επεισόδια.

IMG_5412

–       Η σειρά πάντως είχε απήχηση στον κόσμο από την αρχή και πολλοί αναρωτιούνται ήδη αν θα συνεχιστεί και του χρόνου.

–       Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι. Πραγματικά δεν ξέρουμε καθόλου αν θα πάει για δεύτερη χρονιά, είναι κάτι που δεν μας έχει ανακοινωθεί.

–       Είσαι ένα πρόσωπο που, τουλάχιστον τηλεοπτικά, βλέπουμε πρώτο φορά…

–       Ναι, το Μπρούσκο είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά μου. Έχω ασχοληθεί με το θέατρο περίπου 8 χρόνια αν και από πέρυσι στην ουσία έκανα μεγάλες επαγγελματικές, θεατρικές δουλειές και σχεδόν συγχρόνως έτυχε το Μπρούσκο. Στο Μπρούσκο με κάλεσαν οι ίδιοι. Έψαχναν για μια νέα ηθοποιό, με είχαν δει σε ένα πρακτορείο που είχα κάνει ένα video casting, παρακολούθησαν κάποια video και τους άρεσα εγώ. Με κάλεσαν λοιπόν την ίδια μέρα να με δουν από κοντά και μου έκαναν την πρόταση η οποία πραγματικά ήρθε από το πουθενά. Φυσικά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί!

 

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Tags from the story
Written By
More from Go Hania

Ηλεκτρικός δρόμος..φορτίζει τα αυτοκίνητα στη Σουηδία

Δημόσιος δρόμος που φορτίζει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όσο κινούνται άνοιξε στα προάστια...
Read More

Leave a Reply