Προτάσεις διακόσμησης by Χρύσα Λαγού

Προτάσεις διακόσμησης by Χρύσα Λαγού

Δίχως όρια

Επιτρέψτε στα χρώματα να δημιουργήσουν όρια και γεωμετρικά σχήματα. Μπορείτε να ξεχάσετε
για λίγο τους κανόνες και να ενώσετε το δάπεδο με τους τοίχους και το ταβάνι! Το αποτέλεσμα θα
είναι μοναδικό!

 

ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!
Το μαύρο είναι ένα μοντέρνο και παράτολμο χρώμα, και γι’ αυτό το αποφεύγουμε. Καθώς δεν ξέρουμε πως θα το κάνουμε να φαίνεται κομψό και ταιριαστό με το χώρο μας. Ωστόσο, είναι ένα χρώμα που αν το διαχειριστούμε σωστά δίνει ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

ΣΑΛΟΝΙ
Μην διστάσετε να βάψετε τους τοίχους στο σαλόνι σας με μαύρο χρώμα.Το μαύρο χρώμα μας δίνει την δυνατότητα εκτός από το επιβλητικό αισθητικά αποτέλεσμα, να καλύψουμε ατέλειες
όπως ένα καλοριφέρ ή έναν αδιάφορο τοίχο.

 

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ας αντικαταστήσουμε τις ανοιχτόχρωμες κουζίνες με μαύρες! Τα μαύρα ντουλάπια σε μία κουζίνα μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν και ταυτόχρονα να κάνουν αντίθεση με το λευκό, γκρι ή με αποχρώσεις του ξύλου.

EXTRA TIP Εάν επιλέξετε μαύρη κουζίνα, τολμήστε η νησίδα σας να είναι ένα άλλο χρώμα που θα κάνει αντίθεση με το μαύρο ή να είναι ένα ξεχωριστό υλικό όπως μάρμαρο ή ξύλο.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ Οι μαύρες αποχρώσεις στο υπνοδωμάτιο αναμφίβολα δίνουν ένα δυνατό, σίγουρο και διαχρονικό αποτέλεσμα! Το παιχνίδι με το χρώμα γίνεται στους τοίχους, τα κλινοσκεπάσματα, τις κουρτίνες, ακόμη και με το ταβάνι! Χρησιμοποιείστε μεταλλικές πινελιές που προσδίδουν λάμψη και πολυτέλεια στον χώρο.

ΜΠΑΝΙΟ Οι μαύροι τοίχοι αποτελούν το τέλειο φόντο για να αναδείξουν τα λίγα στοιχεία που υπάρχουν στο μπάνιο. Είτε προτιμήσετε σκουρόχρωμα πλακάκια είτε ειδικό χρώμα για το
μπάνιο το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Ωστόσο αναδεικνύει τον κρυφό φωτισμό!

Extra Tip Το μπάνιο σας θα ανανεωθεί ολοκληρωτικά εάν τοποθετήσετε ελεύθερη μπανιέρα στον χώρο σας! Είναι η νέα τάση στα μπάνια και διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις ώστε να πρωτοτυπήσετε!

Επιμέλεια: Χρύσα Λαγού – Interior Designer,
www.lagoudesign.gr

Tags from the story
,
Written By
More from Go Hania

Το Μαρμαριτσάκης Εστιατόριο έχει αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα και αυθεντικά στέκια της πόλης.

Από την δυτική πλευρά της Δημοτικής Αγοράς που ρίζωσε στην μνήμη και...
Read More

Leave a Reply