Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου η Chillin, το Chania Beach Party και το Holi Fest Crete παρουσιάζουν το Aftermovie Party στο Astra Live.

“Η Chillin ετοιμάζει το μεγαλύτερο Party των γιορτών ”

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου η Chillin, το Chania Beach Party και το Holi Fest Crete παρουσιάζουν το Aftermovie Party στο Astra Live. Με αφορμή την προβολή των δύο aftermovies, ο χώρος μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό club με ενισχυμένα φώτα και ήχο για ένα μοναδικό βράδυ που θα τα έχει όλα.

Οι διοργανωτές σας φωτογραφίζουν στο κόκκινο χαλί, παρουσιάζουν τα καλύτερα trends του 2018 σε ένα live XMAS Fashion Show και φέρνουν guest djs από όλη τη Κρήτη, για να σας διασκεδάσουν με ξένους και ελληνικούς ήχους.

 

Η εκδήλωση όμως θα έχει και πολλά αναμνηστικά δώρα, δωρεάν εισιτήρια για το Holi Fest και το Chania Beach Party 2018, συλλεκτικά dvd, ενώ ένα ταξίδι δύο ατόμων για τέσσερις μέρες στη Ρώμη περιμένει τους φίλους που θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωση. Η κλήρωση θα γίνει το ίδιο βράδυ.

Χορευτικά, special effects, live acts και πολλά happenings θα συμπληρώσουν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της Chillin για το βράδυ των Χριστουγέννων.

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 23.30 “THE AFTERMOVIE XMAS PARTY” στο ASTRA (club edition).

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε 6979115513(Αντρέας Γαρυφαλής) ή στείλτε inbox στις παρακάτω σελίδες:

Fb.Chillin Free Press   I   Fb.Chania Beach Party Official   I   fb.Holi Fest Crete

Written By
More from Go Hania

ΤΗΕ TALK OF THE TOWN! SWIMS

Yπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από την καλοκαιρινή σας προετοιμασία; Και ειδικά όταν...
Read More

Leave a Reply