Αρτοποιείου Δουρουντάκη

Έχει κλέψει την παράσταση η νέα εικόνα του Αρτοποιείου Δουρουντάκη μέσα στην πόλη των Χανίων.

Δικαιωματικά τραβά όλα τα βλέμματα και κατακτά το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών, οι οποίοι προσπα­θούν να περιηγηθούν στον χώρο και να ανακαλύψουν προϊ­όντα και αρτοποιήματα ξακουστά και καλοφτιαγμένα.

Όμως υιοθετώντας την φιλοσοφία της καλής αρχιτεκτονικής & της θεματική διακόσμησης … λαμβάνει την αμέριστη προσοχή και την θετική εκτίμηση του περισσότερου κόσμου.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ; Τα προϊόντα μπροστά και ο χώρος το φόντο!

Και όχι ο περιβάλλων χώρος να παρακάμπτει τα προϊόντα. Το αντίθετο να τα συμπληρώνει και να τα αναδεικνύει!

Σε αυτό το αρμονικό αποτέλεσμα απαραίτητη είναι η εμπειρία και η συνδυαστική σκέψη των επικεφαλής. Και σε αυτό τα κατάφεραν περίφημα o Σήφης και o Γιώργος Δουρουντάκης.

Η σύμπραξη των κατάλληλων πρωτοποριακών μεθόδων διακόσμησης έδωσε μια μοναδική πινελιά και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μεταμόρφωση του χώρου:

Χαρά Αμαργιανιτάκη: Οrigami design lab

Φωτογράφος: Γιώργος Αναστασάκης South space photography

Οικοδομικά υλικά: Ecoδομή Σταγάκης

Φωτισμός: Ιllum Light

Άλλωστε το σήμα κατατεθέν στο Αρτοποιείο Δουρουντάκη είναι τόσο γνώριμο στον κόσμο, που χρειαζόταν μόνο ο σωστός συνδυασμός υλικών, η minimal διακόσμηση και η κατα­σκευαστική δεξιοτεχνία. Κι έτσι άμεσα και “με την πρώτη ματιά” ο επισκέπτης προσλαμβάνει το πιο δυνατό μήνυμα : η εμπορική εικόνα είναι ισοδύναμη της ποιοτικής λειτουργίας!

Αρκεί να έχεις το κατάλληλο σχέδιο…

Ελύρου 22,
τ. 28210 08802

Written By
More from Go Hania

Bio (τητα) ζωής

Με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς ζωής του σήμερα, την έτοιμη τροφή, την...
Read More

Leave a Reply