Αρτοποιείου Δουρουντάκη

Έχει κλέψει την παράσταση η νέα εικόνα του Αρτοποιείου Δουρουντάκη μέσα στην πόλη των Χανίων.

Δικαιωματικά τραβά όλα τα βλέμματα και κατακτά το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών, οι οποίοι προσπα­θούν να περιηγηθούν στον χώρο και να ανακαλύψουν προϊ­όντα και αρτοποιήματα ξακουστά και καλοφτιαγμένα.

Όμως υιοθετώντας την φιλοσοφία της καλής αρχιτεκτονικής & της θεματική διακόσμησης … λαμβάνει την αμέριστη προσοχή και την θετική εκτίμηση του περισσότερου κόσμου.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ; Τα προϊόντα μπροστά και ο χώρος το φόντο!

Και όχι ο περιβάλλων χώρος να παρακάμπτει τα προϊόντα. Το αντίθετο να τα συμπληρώνει και να τα αναδεικνύει!

Σε αυτό το αρμονικό αποτέλεσμα απαραίτητη είναι η εμπειρία και η συνδυαστική σκέψη των επικεφαλής. Και σε αυτό τα κατάφεραν περίφημα o Σήφης και o Γιώργος Δουρουντάκης.

Η σύμπραξη των κατάλληλων πρωτοποριακών μεθόδων διακόσμησης έδωσε μια μοναδική πινελιά και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μεταμόρφωση του χώρου:

Χαρά Αμαργιανιτάκη: Οrigami design lab

Φωτογράφος: Γιώργος Αναστασάκης South space photography

Οικοδομικά υλικά: Ecoδομή Σταγάκης

Φωτισμός: Ιllum Light

Άλλωστε το σήμα κατατεθέν στο Αρτοποιείο Δουρουντάκη είναι τόσο γνώριμο στον κόσμο, που χρειαζόταν μόνο ο σωστός συνδυασμός υλικών, η minimal διακόσμηση και η κατα­σκευαστική δεξιοτεχνία. Κι έτσι άμεσα και “με την πρώτη ματιά” ο επισκέπτης προσλαμβάνει το πιο δυνατό μήνυμα : η εμπορική εικόνα είναι ισοδύναμη της ποιοτικής λειτουργίας!

Αρκεί να έχεις το κατάλληλο σχέδιο…

Ελύρου 22,
τ. 28210 08802

Leave a Reply