Αποχαιρετισμός του Μανόλη Πουλή και της αίθουσας Μάνος Κατράκης

 

 

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ» ΣΑΒ+ΚΥΡ: 01/04, 02/04/2017 ΜΕ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ»

O «Θεατρικός Κύκλος», η θεατρική ομάδα του Μανόλη Πουλή, που έφυγε πρόσφατα για πάντα από κοντά μας, παρουσιάζει για τελευταία φορά στην γνωστή αίθουσα «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ» στη Χρυσή Ακτή (οδός Ιφιγενείας) το Σάββατο και την Κυριακή, 01/04 και 02/04/17 την τελευταία σκηνοθετική δουλειά του ιδίου, τρία μονόπρακτα του αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Τέννεσση Γουίλιαμς με τον γενικό τίτλο «Εκεί στον Νότο», στις 9:30 μ. μ.!

Πρόκειται για τα μονόπρακτα (κατά σειρά που θα παρασταθούν) «Η αδέσμευτη» (“At Liberty”, 1941), «Η λαίδη Φθειροζόλ» (TheLady of the Larkspur Lotion”, 1941) και το «Κάτι που δεν λέγεται», (“Something Unspoken”,1958), που οι υποθέσεις τους εκτυλίσσονται στον Μισσισσιπή και στην Λουϊζιάνα, Πολιτείες του νότου, των Η.Π.Α., σε μετάφραση Κωστούλας Μητροπούλου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μανόλης Πουλής, που έχει κάνει και την μουσική επιμέλεια και τους ρόλους υπερασπίζονται (κατά σειράν εμφάνισης) οι: Άντζελα Κρίστο, Ρούσσα Μαρκάκη, Μαρία Σπύρου, Χάρης Αργυρόπουλος, Μελίνα Κούρτη και Αφροδίτη Σόβολου. Σκηνικά και κοστούμια είναι συλλογικά, ενώ στον ήχο και το φως είναι ο Σωτήρης Καριοφίλλης. Οι παραστάσεις δίδονται με ελεύθερη είσοδο, ενώ για κρατήσεις θέσεων – λόγω του περιορισμένου αριθμού τους – μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 698 693 03 57.
Η εκδήλωση αυτή στη μνήμη του αγαπημένου μας δασκάλου και σκηνοθέτη θα είναι και η τελευταία θεατρική παράσταση σε μια αίθουσα, που φιλοξένησε επί σειρά ετών πολλούς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της ποίησης και η οποία κλείνει πλέον οριστικά με μία τελευταία μουσική εκδήλωση την
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017: “Αποχαιρετώντας τον Μανόλη… I did it my way”

Το μουσικό ντουέτο “Είμαστε 2” δίνει την τελευταία του παράσταση στην Αίθουσα “Μάνος Κατράκης”, όπου είχε εγκάρδια φιλοξενηθεί στα 15 περίπου χρόνια λειτουργίας της.

Ελισάβετ Βερούλη: τραγούδι-κιθάρα Γιώργος Λουτσέτης: πιάνο-τραγούδι

Ώρα έναρξης: 21:30 ακριβώς! Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της Αίθουσας “Μάνος Κατράκης”.

Written By
More from Go Hania

Ο designer Καρτσωνάκης Αργύρης με κοντά 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας

Ο designer Καρτσωνάκης Αργύρης με κοντά 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας μας απαντάει...
Read More

Leave a Reply