ΕΜΜΕΤΡΟΝ

Η εταιρεία EMMETΡON ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως κατασκευαστής συστημάτων αλουμινίου το 1997. Κομβικό σημείο στην μετέπειτα της εξέλιξη ήταν το 2003 όταν και αποφάσισε να συνεργαστεί, πρώτη σε όλη την Κρήτη, ως πιστοποιημένος συνεργάτης και κατασκευαστής με την εταιρεία διέλασης αλουμινίου ELVIAL (Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου), διαβλέποντας την ραγδαία εξέλιξη της, σαν κορυφαίος παίχτης στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά, καθώς και σε μία εποικοδομητική και πολύχρονη συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης.


Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια επέλεξε στρατηγικά συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, έχοντας πλέον την δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για προϊόντα όπως κουφώματα PVC, ξύλινο κούφωμα και σκάλα, πόρτες ασφαλείας, εσώπορτες, κάγκελα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αυλόπορτα- γκαραζόπορτα, πατώματα deck- laminate- ξύλινα, πέργκολες, αίθρια, αυτοματισμούς, σιδεροκατασκευές κ.ά. Το 2005 ήταν η χρονιά που ξεκίνησε η συνεργασία της εταιρείας με την εταιρεία SOMFY. Μία από της μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη στην κατασκευή μοτέρ και οικιακών αυτοματισμών, με λύσεις και εφαρμογές για “έξυπνο σπίτι”. Η κατοχύρωση της εταιρείας μας του τίτλου SOMFY EXPERT, προσφέρει στους πελάτες μας την εγγύηση και τα προνόμια στα προϊόντα της SOMFY, που αλλού δεν μπορούν να βρουν.

Ένα ακόμα κομβικό σημείο ήταν το 2016, όπου η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. για βελτίωση της ποιότητας και του χρόνου παραγωγής. Αυτό συνοδεύτηκε με την μεταφορά μας και σε νέο εκθεσιακό χώρο 200 τ.μ. όπου πλέον ο πελάτης μπορεί να δει από κοντά όλες τις λύσεις που του προτείνουμε. Όλα αυτά τα χρόνια εμείς στην EMMETRON οδηγούμαστε με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε. Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται με τις καλύτερες CE πιστοποιήσεις της αγοράς και σας τα προσφέρουμε πάντα σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές. Το πολύπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στην διάθεσή σας για να σας προτείνει την λύση που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας. Άλλωστε τα έργα μας μιλούν από μόνα τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λ. Σταμαθιουδάκη 58
Ρέθυμνο, Κρήτη
Τ. 28310 51485
F. 28310 51485
Ε. info@emmetroncrete.com
w. www.emmetroncrete.com

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Go Hania

its not just a coffee bar! It’s an idea!

Η οδύσσεια cafe είναι ένα από τους πιο διαχρονικούς χειμερινούς χώρους για...
Read More