14 ΧΡΟΝΙΑ Vasilis Mountakis HAIRWAYS

14 ΧΡΟΝΙΑ Vasilis Mountakis HAIRWAYS

Ο εμπνευστής Βασίλης Μουντάκης μιλάει για την πορεία, τις αλλαγές και τον καινούριο στόχο.

Έχοντας κλείσει ήδη τα πρώτα 14 χρόνια λειτουργίας, το κομμωτήριο  Vasilis Mountakis HAIRWAYS με μια ολοκληρωτική ανανέωση του χώρου κλέβει ήδη την παράσταση! Η πυξίδα δείχνει από εδώ και εμπρός τον δρόμο για μια Νέα Εποχή. Ο εμπνευστής του χώρου Βασίλης Μουντάκης παραδέχεται πως το σημαντικότερο είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου.

 

Μετά από 14 χρόνια ποιο είναι το σημαντικότερο εφόδιο που θεωρείς ότι πετύχατε στον χώρο της ομορφιάς;

-To σημαντικότερο εφόδιο που έχουμε μετά από μια πορεία 14 ετών, είναι ότι ο κόσμος μας αγαπάει και μας εμπιστεύεται όλο και περισσότερο. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα – όταν κάποιος έρχεται για πρώτη φορά στο χώρο μας – και μας δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη. Σημαίνει ότι κάτι έχεις κάνει καλά!

-Βιώσατε το πέρασμα μέσα από διαφορετικές εποχές, κρατώντας την επαφή με τον κόσμο σε πρώτο πλάνο. Πώς έγινε αυτό;

-Οι εποχές αλλάζουν, ο κόσμος αλλάζει, οι ανάγκες των ανθρώπων αλλάζουν και ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος αγοράζει αλλάζει. Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να αφουγκραζόμαστε αυτές τις αλλαγές και να προσαρμοζόμαστε, με πρώτο μας μέλημα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

-Όταν πρωτοήρθες από την Αθήνα με όλη την εμπειρία και την agenda των αλλαγών, μετέφερες και το νέο προφίλ που πλέον έχουν τα περισσότερα κομμωτήρια. Διεύρυνες τότε τον τομέα των υπηρεσιών και υλοποίησες το project “ΣΑΛΟΝΙ’’. Πόσο δύσκολο ήταν;

-Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν εύκολο. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να καταφέρω αυτή τη φιλοσοφία, να την μεταδώσω στην ομάδα μου. Έπρεπε να πείσω ότι με αυτό τον τρόπο θα πάμε την κομμωτική ένα βήμα παραπέρα. Ευτυχώς από την αρχή μέχρι σήμερα έχω δίπλα μου πολύ αξιόλογους συνεργάτες, στους οποίους οφείλεται μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας.

Από τα πρώτα χρόνια στο προφίλ του Vasilis Mountakis HAIRWAYS ξεχώριζαν η δημιουργικότητα, η πρωτοπορία και η εμπνευσμένη τεχνική. Από τότε ως και σήμερα όμως και οι ταλαντούχοι συνεργάτες που αναζητούν νέες φόρμες και συνεχίζουν να εκπλήσσουν με το στυλ και την ευρηματικότητα που συνδυάζουν σε κάθε τους επιλογή.

 

-Η επικοινωνία με τον κόσμο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει;

-Τον σημαντικότερο ρόλο. Σου δίνει μηνύματα για το αν βαδίζεις στο σωστό δρόμο.

-Ποιο είναι το τρίπτυχο που έχει κρατήσει το Vasilis Mountakis HAIRWAYS σφριγηλό, επίκαιρο και ενεργό ακόμα και τώρα, μετά από 14 χρόνια;

-Πρώτο είναι το πάθος γι αυτό που κάνουμε και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στη δεύτερη θέση βάζουμε πάντα την ειλικρινή σχέση με τους καλεσμένους μας, η οποία δημιουργεί την εμπιστοσύνη. Και τρίτο και απόλυτα απαραίτητο είναι η διαρκής εκπαίδευση της καλλιτεχνικής μας ομάδας.

-Ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα που σου έχουν πει;

-Ειλικρινά δε θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Όμως σίγουρα – όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να χαμογελάει με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη – ξέρεις ότι έχεις συμβάλει σε αυτό. Είναι και το πιο μοναδικό συναίσθημα!

-Ποιος ήταν ο βασικός στόχος με το ανακαινισμένο περιβάλλον που δημιουργήσατε;

-Στόχος της ανανέωσης του χώρου μας ήταν να κάνουμε τον χρόνο, που αφιερώνει κάποιος στο κομμωτήριο, όσο γίνεται πιο ευχάριστο. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ήξερα ότι κάποιος, που μας επισκέφθηκε, πέρα από μια καλή υπηρεσία, πέρασε ευχάριστα τον χρόνο του.

-Υπάρχουν σκέψεις – στόχοι που μετά από 14 χρόνια θέτεις σαν πυξίδα για την πορεία σας από εδώ και πέρα;

-Ναι υπάρχουν σκέψεις και στόχοι για το μέλλον. Θεωρώ άλλωστε ότι αυτό είναι και μια φυσική συνέπεια, όταν έχεις δίπλα σου ταλαντούχους ανθρώπους, τους οποίους θέλεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

-Από που αντλείτε το κίνητρο για να κρατάτε υψηλά τον πήχυ και την ποιότητα των υπηρεσιών;

-Το κίνητρο το εμπνεόμαστε κυρίως από τη διαρκή μας προσπάθεια για το τέλειο αποτέλεσμα. Μια προσπάθεια ασταμάτητη, την οποία καταβάλλουμε 12μήνες το χρόνο.

-Ποια είναι η σημαντικότερη ευχή σου για τα επόμενα 14 χρόνια του Vasilis Mountakis HAIRWAYS;

-Η ευχή μου για τα επόμενα 14 χρόνια είναι καταρχάς να έχουμε υγεία, ώστε να μπορούμε να ονειρευόμαστε περαιτέρω. Μετά από αυτό εύχομαι το πάθος μας για αυτό που κάνουμε, να παραμείνει αμείωτο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους!

 

Written By
More from Go Hania

Κυκλοφόρησαν τα νέα GoHania #69 και Οικοδομin #11.

  Το νέο χειμερινό GoHania, κυκλοφορεί  εορταστικό, πλούσιο και περιεκτικό, γεμάτο ενδιαφέροντα...
Read More

Leave a Reply