Alter Ego | Julia Samokhvalova – Alevraki

Ιουλία, πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι θα είσαι το νέο πρόσωπο του Alter Ego;

Αρχικά όταν το έμαθα χάρηκα πάρα πολύ. Δεν περίμενα ότι θα είμαι εγώ η… τυχερή!!!

Έχεις κάνει κάποια φωτογράφιση στο παρελθόν; Σου ήταν δύσκολο;

Είχα πάρει μέρος στο παρελθόν σε μια φωτογράφιση και σε μια επίδοξη μόδας. Δεν ήταν δύσκολο αλλά είχα τον ενθουσιασμό και το τρακ της πρώτης φοράς. Αυτή η φωτογράφιση μπορεί να ήταν πολύ  διαφορετική από αυτό που φανταζόμουν αλλά όχι, δεν θα την έλεγα δύσκολη. Άλλωστε είχα σαφείς οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνω!

white shirt bestΠως σου φάνηκε ο άλλος σου εαυτός;

Γενικά μου αρέσουν οι αλλαγές και το να δοκιμάζω καινούρια στυλ. Είμαι πολύ θετική σε όλα αυτά, επομένως… “I loved it”!!!

Τι λες κατάφεραν τα παιδιά να σε μεταμορφώσουν;

Όταν είδα της φωτογραφίες, πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου! Έχοντας παρατηρήσει τη διαδικασία της αλλαγής (περούκες, μακιγιάζ, ρούχα ακόμα και το στήσιμο), περίμενα ότι θα δω κάτι διαφορετικό αλλά όχι τόσο. Όταν τις είδα είπα…  δεν είμαι εγώ αυτή!!! Χα, χα!! ¨Έπαθα σοκ! Τα παιδιά είχαν καταφέρει να με μεταμορφώσουν, όπως το είπες, κυριολεκτικά όμως!

Πως ένιωσες με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης;

Ένιωσα δικαιωμένη και πάρα πολύ ευχαριστημένη. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από μια τόσο οργανωμένη ομάδα. Μου έδωσαν από την αρχή την εντύπωση ότι ήξεραν ακριβώς τι έκαναν! Δεν έχω λόγια να πω, παρά μόνο ότι πραγματικά θα το έκανα ξανά με μεγάλη ευχαρίστηση!!! Πέρασα και ένιωσα πάρα πολύ όμορφα!

gazaΑλήθεια πέρασες όμορφα στη φωτογράφιση; Ήταν όπως το είχες φανταστεί;

Σούπερ!!! Ήμουν  χαρούμενη αν και λίγο αγχωμένη στην αρχή… Η καλή χημεία με τον Νίκο και την Σούλα βοήθησε ώστε να πέσει πάρα πολύ γέλιο σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης. Νομίζω πως, εντέλει, οι κόποι όλων μας δικαιώθηκαν!

Πόσο απέχει το αποτέλεσμα από την πραγματικότητα;

Για να καταλάβετε, όταν είδα κάποιες από της φωτογραφίες, ένιωσα λες και βγήκαν από κάποιο παραμύθι ή από άλλη εποχή… Μαγεία! Σαφώς και απέχει παρά πολύ το αποτέλεσμα από την πραγματικότητα και είναι λογικό. Όταν έχεις να κάνεις με ειδικούς που σκοπός τους είναι να σε μεταμορφώσουν, περιμένεις να δεις κι εσύ κάτι άλλο, τον άλλο σου εαυτό!

Αποκόμισες κάτι από αυτή την εμπειρία και, αν ναι, τι ήταν αυτό;

Συνειδητοποίησα ότι, όταν δουλεύεις σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, σωστά και με ικανούς συνεργάτες, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι καλό και, αν μη τι άλλο κατάλαβα πως βγαίνουν όλες θεές στα περιοδικά και στην τηλεόραση!! Κορίτσια όλα είναι μια καλοστημένη υπερπαραγωγή!! ΧΑχαχα

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σε όλες αυτές τις κοπέλες που έχουν πρότυπο τα μοντέλα των μεγάλων περιοδικών;

Να πιστεύουν στον εαυτό τους και να είναι δυνατές. Όλα αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά είναι αποτέλεσμα επαγγελματιών! Μακιγιέρ, κομμωτές, στυλίστες, φωτογράφοι, ακόμα και γραφίστες εργάζονται σκληρά για να πετύχουν την τέλεια εικόνα. Από την άλλη, όλες οι γυναίκες έχουμε τη δική μας μοναδική ομορφιά που δεν μοιάζει με καμιάς άλλης. Δεν υπάρχει λόγος να “κυνηγάμε” λάθος πρότυπα! Μπορούμε να είμαστε υπέροχες και δίχως εξαντλητικές δίαιτες ή πλαστικές επεμβάσεις. Aν τώρα καμία φορά εμπιστευτούμε το look μας στους ειδικούς, δεν είναι κακό. Κάτι ξέρουν παραπάνω!!!

Σε ικανοποιεί η δική σου εμφάνιση; Υπάρχει κάτι επάνω σου που θα ήθελες να το αλλάξεις;

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εμφάνισή μου. Όχι, δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι. Είμαι αυτή που είμαι και θέλω οι δικοί μου άνθρωποι να με αγαπούν γι αυτό! 

backstage6Αντιπροσωπεύεις την πλειοψηφία των γυναικών με αγωνίες άγχη και όνειρα…

Θα τα άλλαζες όλα αυτά για να ζήσεις τη ζωή ενός επιτυχημένου μοντέλου;

Ποιά δεν θα ήθελε, έστω για 10 λεπτά, να ζήσει τη ζωή ενός επιτυχημένου μοντέλου;;; Χα,χα… Μέχρι εκεί όμως. Δεν θα θυσίαζα το παραμικρό από την καθημερινότητά μου για ένα βραχυπρόθεσμο όνειρο – φαντασίωση. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου από τη δόξα και την αναγνωρισιμότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά φεύγει… Αυτό που μένει είναι ο άνθρωπος!

Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: Θα το έκανες ξανά;

Ω, ναι, ευχαρίστως!!! Το είπα κι από μόνη μου άλλωστε, πιο πάνω. Αρκεί να μου το ξαναζητήσετε!

ING_5605Τι συμβουλεύεις τις κοπέλες που θα ήθελαν να γίνουν το θέμα ενός επόμενου Alter Ego, αλλά έχουν ενδοιασμούς;

Κορίτσια μην αγχωθείτε για τίποτα!!! Τα έχουν φροντίσει όλα. Απλά αρπάξτε την ευκαιρία και δείξτε σε τι μπορείτε να… μεταμορφωθείτε.

backstage3 backstage2 backstage1 AVAFH

Δημοσιεύτηκε στο τεύχος 41 του Go Hania

Tags from the story
,
Written By
More from Go Hania

Και την 8η μέρα ο Θεός έπλασε τον καφέ, έτσι ώστε άνθρωποι σαν και μένα να αντέξουν τις άλλες 7!

Γιατί, τελικά, ένας καφές μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει την ημέρα,...
Read More

Leave a Reply