Go Out Spring Dining..

Προτάσεις που καλύπτουν όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις και τα … είτε για φαγητό ή ποτό με ξεχωριστά πιάτα .

Bohème Γαμοπίλαφο, παναρισμένο με Γιαπωνέζικη φρυγανιά πάνκο, ζελέ λεμόνι, Κρητικά αρωματικά βότανα κι όλα αυτά μέσα σε Σικελιάνικες κροκέτες ρυζιού (αραντσίνι).
Nesaki Σαλάτα Caprese με Μοτσαρέλα Buffalo, ντομάτα, ρόκα, πέστο και φρέσκο βασιλικό, μπαλσάμικο και βίο ελαιόλαδο, πέστο λιαστής ντομάτα, baby σπανάκι.
Μashup Φιλέτο λαβράκι με μους μπρόκολο και βινεγκρέτ ντομάτας
Παλλάς Κριθαρότο με καπνιστή παντσέτα και μανιτάρια.
Salis Χοιρινός ώμος ψημένος για 36 ώρες με πουρέ από μαραθόριζα, ρόδι και παπαρδέλες λαχανικών.
Aronia Σολομός ψητός με πούδρα μαύρης ελιάς, σπαράγγια και σάλτσα βουτύρου αρωματισμένη με θυμάρι.
Written By
More from Go Hania

RELIGIOUS TRAVEL

Το Χανιώτικο γραφείο που έχει αναλάβει τις σημαντικότερες εκκλησιαστικές διοργανώσεις. Η αιτία...
Read More

Leave a Reply