Για το γάμο, τη βάφτιση, τη γιορτή αλλά και κάθε καθημερινή στιγμή που θέλετε να στέψετε μοναδική… Γαλακτοπωλείο Άσπρο Μαύρο!

Η ΓΛYΚΑ ΤΗΣ ΓΑΜHΛΙΑΣ ΓΙΟΡΤHΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡAΣΕΙ ΚAΘΕ ΦΑΝΤΑΣIΑ!

Για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας το Γαλακτοπωλείο Άσπρο Μαύρο αναλαμβάνει τη «γλυκιά» ενορχήστρωση της γιορτής σας! Κάθε γλυκιά επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο εργαστήριο του γαλακτοπωλείου μας.

Ευφάνταστες και πεντανόστιμες γαμήλιες τούρτες σε ότι γεύση, σχήμα, χρώμα, μέγεθος θελήσετε, τραγανά κουφέτα με αμύγδαλο ή σοκολάτα, θελκτικοί μπουφέδες χειροποίητων γλυκών της επιλογής και του γούστου σας, λαχταριστά παστάκια που λιώνουν στο στόμα και ολόφρεσκο βελούδινο παγωτό σε καρότσι παγωτού με επιλογές από φρέσκο αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα, στέβια ή και vegan! Και η γλυκιά επίγευση της γαμήλιας γιορτής σας θα ξεπεράσει κάθε φαντασία! Από τον Αύγουστο του 2020 το Γαλακτοπωλείο Άσπρο Μαύρο, έχοντας μια παράδοση χρόνων στα γαλακτοκομικά προϊόντα, υποδέχεται τους Χανιώτες σε ένα κομψό χώρο με μοντέρνα αισθητική επί της οδού Αναπαύσεως, αναβιώνοντας παράλληλα τον θεσμό του παραδοσιακού συνοικιακού γαλακτοπωλείου.

Πάντα με φρέσκα προϊόντα ημέρας όπως τότε, αλλά και ντελικάτες γλυκιές δημιουργίες του σήμερα, γλυκά για ειδικές περιστάσεις, εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.

 

 

Tags from the story
,
Written By
More from Go Hania

Core the Band | Από τα Χανιά στο Όσλο

Πέντε έφηβοι. Μία παγκόσμια διάκριση. Το καλοκαίρι του 2012 ο Ιάκωβος, με τη...
Read More