Ο γυναικείος οργασμός στα πρόσωπα 12 γυναικών μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Συσπάσεις των μυών, κλειστά μάτια, άηχα βογγητά, η ηδονή της κορύφωσης μέσα από τα πορτρέτα του τολμηρού φωτογράφου Albert Pocej.

Κάθε άνδρας που ποθεί μια γυναίκα θέλει να τη δει να φτάνει στην κορύφωση και κατά προτίμηση θέλει να της την προκαλέσει αυτός. Πέρα από αυτή την επιθυμία όλοι μας έχουμε την περιέργεια να αποδικωποιήσουμε τον οργασμό του αντίθετου φύλου, πολύ περισσότερο οι άνδρες τον γυναικείο καθώς νιώθουν ότι αποτελεί «μέγα μυστήριο».

Muza

Muza

Αυτά φαίνεται πως απασχολούσαν και το μυαλό του φωτογράφου Albert Pocej, λιθουανικής καταγωγής που ζει πλέον μόνιμα στο Μονακό ενώ διδάσκει την τέχνη του σε όλη την Ευρώπη, που αποφάσισε να φωτογραφίσει γυναίκες τη στιγμή που έφταναν σε οργασμό.

Loreta

Loreta

«Ξύπνησα ένα πρωί και ήξερα ότι πρέπει να το κάνω. Προσπάθησα να διερευνήσω τον γυναικείο οργασμό μέσα από ένα φωτογραφικό πείραμα. Στην αρχή θεώρησα ότι θα ήταν αδύνατον. Το να βρω τις γυναίκες που φωτογραφήθηκαν ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας. Οι πιο συνηθισμένες αποκρίσεις ήταν δύο: είτε απαντούσαν “Δεν έχω τόσο θάρρος”είτε απλώς σιωπούσαν. Συμφώνησαν 20 αλλά αποχώρησαν κι άλλες όταν τους διευκρίνισα ότι δεν ήθελα να προσποιηθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης κι επειδή κάποιες δεν μπορούν να χαλαρώσουν αρκετά για να φτάσουν σε οργασμό».

Sandra

Sandra

Egle

Egle

Έτσι σύμφωνα με τον Albert όλες οι γυναίκες που φωτογραφήθηκαν βίωσαν όντως οργασμό μπροστά στον φακό του. «Δεν ήθελα να δουλέψω με κλισέ, δεν ήθελα παρά μόνο το αληθινό συναίσθημα της κορύφωσης. Κάθε ανθρώπινο ον είναι μοναδικό, και το ίδιο μοναδικός είναι και ο οργασμός του. Δεν είχα κανένα σκοπό να τον παρουσιάσω σαν κάτι πιο “ωραιοποιημένο” από ότι είναι στην πραγματικότητα. Ήθελα οι άνθρωποι που θα δουν τις φωτογραφίες να σκεφτούν και τα κλισέ δε σε κάνουν να σκέφτεσαι».

Simona

Simona

Neringa

Neringa

Agne

Agne

Breta

Breta

Laura

Laura

Laura

Laura

Giedre

Giedre

Πηγή:Από την Λίνα Ρόκου για το popaganda.gr

Written By
More from GOHANIAMAG

Shopping στα Χανιά | Women (Cat)Walks

Μπλε δερμάτινο Rollini, Στρ. Τζανακάκη 8, 28210 40721 Μαύρο λουστρίνι Walk, Στρ....
Read More

Leave a Reply